Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Co může být víc k smíchu než cizí neštěstí. Všimla jsem si, že vždycky všichni umřou až na sobíka, na to, že je hrozně nešikovný, tak z toho vždycky nějak vybruslí. Nejlepší díl byl, jak na sobíka spadnul strom a on si musel odrejpat tu nožičku, to mi cukal, až palec u nohy jak jsem s nim soucítila. Jojo, nezáleží na tom, jak dobře jejich den začne, ale vždycky skončí katastrofou, takže nějak podobně jako můj běžný den. Navíc ta melodie je nakažlivá a dlouho se nedá dostat z hlavy. ()

Vlkodlak13 odpad!

všechny recenze uživatele

Před několika lety jsem měl tu "čest" podívat se na jedno video, které mělo být asi jako reklama nebo to mělo cosi společného s porušením práv na YT, když mi zakázali jednu reklamu přehranou z 35mm filmu, ale toto je absolutní humus. Vím, že takoví Tom a Jerry jsou taky občas trochu trvdí, případně Oggy a švábi či jiné animáče na které se koukám jako dospělý a ne jako dítě (kdy se moc nevnímá celek), ale s tímto se nedá srovnat snad nic. Kam tahle doba spěje?! Dřív málem neprošel schválením "S tebou mě baví svět" či "Slunce seno", protože to neodráželo dobovou myšlenku a teď se schválí takové vymývačské blitky jako je toto?! Jedna známá toto pouští děckám a sama říká, že je to pěkné a zasměje se u toho a já nebyl schopný ji přesvědčit o pravdě, že je toto hodně násilné pro dítě. Kolikrát mám pocit, že nám ti nahoře chtějí vymýt mozky na dálku a hromadně, protože po jedincích by to nebylo efektivní - jinak si prostě tyto přehnaně kruté filmy nedokážu odůvodnit. Proč rovnou teda děckám nedají jako pohádku takový film jako je 8mm s Cagem - tento film sice obsahuje drastické záběry, ale aspoň se v něm řeší závažné věci.. Jak bylo v jednom dokumentu řečeno, "nikdo kdysi nepočítal s televizí a opakování filmů by je ani nenapadlo", tak proč, když máme tu možnost kouknout se na filmy z minulosti, proč se toho nevyužívá víc? Přece by bylo mohem hezčí a přirozenější zasmát se třeba u Kačera Donalda, konkrétně třeba epizoda "Drip Dippy Donald" stará více jak 67 let mě rozesměje k slzám pokaždé co ji vídím, žádné násilí tam není, nemusí se tam ani mluvit a přesto každý pochopí pointu. Jenže i přes snahu rodičů správně vychovat děti, je zkazí škola "základ života", kde jim do hlav nalívají zkreslené informace, které se často i mění s postupem doby, zbytečnosti, které málokdy nebo vůbec nevyužijí a pak je vyhodí do světa plného násilí, korupce, erotiky.. Věřte si čemu chcete, ale nebýt těchto zbytečných násilných pořadů, bylo by na světě o něco lépe. ----- Jednoduše, nedoporučuji nikomu tuto zhůvěřilost, aby se na to koukali děti a ani dospělí. ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

Happy Tree Friends...co k tomu dodat. Na tento seriál jsem se dostal už na základce, když jsem hrál online videohry přes web. Najednou jsem viděl v doporučených tento seriál, který nebyl určený pro slabší povahy. Já jsem vždycky chtěl být statečný v něčem, a tak jsem to spustil... a bylo to. Pro mě to bylo, jako pro mladšího, strašně drsné, nechutné, dosti krvelačné. Teď když se na to dívám zpětně, už to prostě není takové jaké bývalo. Ano, krve je tam spoustu, ale pro znalce tohoto seriálu už to přijde spíš takové... pro zasmání no, když to řeknu s prominutím blbě. Kdo má ale rád krvelačné animáky, myslím si, že tahle klasika nikdy nezklame. Hlavní postavy jsou i po tolika letech stále roztomilé. Za mě průměr. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Stereotypní a slabomyslné. Ani nevím pro jakou cílovou skupinu je to určené. Pro děti to není a jako dospělý to neocením, protože v kreslené podobě mě usekané tlapky a vyhřezlé vnitřnosti zvířátek nijak neoslovují. Stačí vidět pár epizod a je to pořád dokola. Zvířátko potká nějaké neštěstí po kterém chcípne dost krutou smrtí. Zajímalo by mě jak by asi vypadala "hraná" podoba seriálu. ()

RKBoy 

všechny recenze uživatele

Ked som to pred 6. rokmi videl prvý krát išiel som sa pošťať od smiechu.Plakal som , válal sa po zemi a padal zo stoličky :) V tej dobe to bol "hit" a každý to neustále pozeral.Ach zlaté časy.Neskôr sa to už ale začalo okukávať a jednotlivé diely už začali trošku nudiť.Ale i tak sa jedná o celkom slušnú krvavú zábavu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Inspirací pro postavu Disco beara byl Disco Stu ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (t.mon)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno