Reklama

Reklama

Cyanide & Happiness

(seriál)
  • USA Cyanide and Happiness
všechny plakáty
USA, 2005, 1–5 min

Režie:

Rob DenBleyker

Scénář:

Rob DenBleyker

Hrají:

Rob DenBleyker

Obsahy(1)

Krátká animovaná, černohumorná videa původně ve formě komixů založená většinou na nečekané pointě.
Jednotlivé díly:
Waiting For The Bus
Hungertube
Beer Run
Book
Pigeon
The Sign
The Sign 2
I Love Noodles
The Magic Hat
No Brainer
The Hard Way
I Did It
Sad Larry
Hopscotch
Superjerk Saves The Day
The Man Who Could Sit Anywhere
The Man Who Could Sit Anywhere - Alternate Cut!
The Race
Beer Run - Alternate Cut!
Barbershop Quartet Hits On A Girl From Taxi
Barbershop Quartet Hits On A Girl From Taxi - Alternate Cut!
Waiting For The Bus 2
Speed Racist
Barbershop Quartet Performs Surgery
Repulsel
Ted Bear
Sad, Sad Larry
Dogs (Vojife)

(více)

Recenze (48)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Slušné to není, to vážně ne, ale je to vtipné. A to je vlastně ten jediný důvod, proč na Cyanide and Happiness koukat. Například díl s horolezci je tak geniální sekvence na sebe se nabalujících fórů, že jsem si jí pustil několikrát dokola a pokaždé se smál nahlas. Parádní brutální humor všech druhů. 95% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Opět se potvrdilo to staré otřepané, že v jednoduchosti je krása. Tento seriál je tak jednoduchý, jak jen to je možné. Samozřejmě, že jednotlivé epizodky mají hodně kolísavou kvalitku a ještě kolísavější stopáž. Některé vám bránici pouze lehoulince polechtají a jiné ji přetrhnou. Za zmínku určitě stojí i český dabing od Perla Group, který je pro podobné legrácky jako stvořený a posílá humor ještě o jednu dimenzi dál. Chtěl jsem sem šoupnout pár odkázků na youtube, ale tam se momentálně píše ,,Sorry, something went wrong. A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation." Tudíž moje oblíbené epizodky pouze vypíšu. Úplně nejgeniálnější mi přišel díl nesoucí název Beer run (Pivní jízda) a dále rozhodně stojí za zhlédnutí Book (Kniha), Sad Sad Larry (Kurevsky smutný Larry), The Sign 1,2 (Značka 1,2) a mírně rasistický Speed Racist. Černý humor mám moc rád. Ten zdejší je spíše do šeda, ale každý díl je naprostý orginál a závěrečné pointy jsou mnohdy nečekané a nemají jedinou chybičku. Velká spokojenost. 4* ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* sice jsem na VideaČesky.cz tento krátkometrážní animovaný seriál zahlédl, ale ani přes tamější vysokou oblíbenost mě nezlákal. Až místní vysoké hodnocení mě přinutilo překousnout jeho skromnou animaci a zkusit ho. Protože pár dílů bylo opravdu trefných s dobrým nápadem a k popukání (např. Veselí medvídci, Kouřové signály, Farmář, Rozhodnutí, Rozvod, Oslavenec, Reklamy) tak jsem zkouknul nakonec téměř vše. Kvalita jednotlivých dílů je docela nevyvážená a i když nejsou vyloženě hloupé tak celkový průměr je spíš slabší průměr a lepší mi přijdou spíš kratší epizodky než ty desetiminutové. Tudíž se jeho fanouškem nestanu a nebudu netrpělivě vyhlížet každý nový díl. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0-1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1-2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2+ /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Vždy když se dívám na C&H tak si pokládám jen jednu otázku: "Jaký chorý mozek tohle vymýšlí?". Protože co se děje v tomto animáku rozumně myslící člověk prostě vymyslet nemůže. Humor je tu extrémní, ať už jde o černý, nechutný, násilný či jakýkoliv jiný, takže tento pořad rozhodně není pro každého. Vtipy tu balancují na hraně vkusnosti a někdy ji i překračují, ale mě tento styl extrémně sedí, takže za mě lepší 4*. Samozřejmě se někdy objeví i slabší díly, ale převažují dobré. Hodnocení: 84/100. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tak to je masakr! Nejvíc asi Big sausage pizza, Sinking ship a Rascals. Prý Cholesterolls. :D Z toho jsem dlouho nemohl. Těším se na další díly, ikdyž na Happy Tree friends to nemá. Ale i tak to hodně pobaví. EDIT: Tak Fitness Buff absolutně nej! A paradoxně ty nejkratší díly jsou většinou nejlepší. 85% ()

Zajímavosti (1)

  • Některé epizody do češtiny předabovává na svém kanále skupina Fénix ProDabing. (Myslivir)

Reklama

Reklama