Reklama

Reklama

Cyanide & Happiness

(seriál)
  • USA Cyanide and Happiness
všechny plakáty
USA, 2005, 1–5 min

Režie:

Rob DenBleyker

Scénář:

Rob DenBleyker

Hrají:

Rob DenBleyker

Obsahy(1)

Krátká animovaná, černohumorná videa původně ve formě komixů založená většinou na nečekané pointě.
Jednotlivé díly:
Waiting For The Bus
Hungertube
Beer Run
Book
Pigeon
The Sign
The Sign 2
I Love Noodles
The Magic Hat
No Brainer
The Hard Way
I Did It
Sad Larry
Hopscotch
Superjerk Saves The Day
The Man Who Could Sit Anywhere
The Man Who Could Sit Anywhere - Alternate Cut!
The Race
Beer Run - Alternate Cut!
Barbershop Quartet Hits On A Girl From Taxi
Barbershop Quartet Hits On A Girl From Taxi - Alternate Cut!
Waiting For The Bus 2
Speed Racist
Barbershop Quartet Performs Surgery
Repulsel
Ted Bear
Sad, Sad Larry
Dogs (Vojife)

(více)

Recenze (48)

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* sice jsem na VideaČesky.cz tento krátkometrážní animovaný seriál zahlédl, ale ani přes tamější vysokou oblíbenost mě nezlákal. Až místní vysoké hodnocení mě přinutilo překousnout jeho skromnou animaci a zkusit ho. Protože pár dílů bylo opravdu trefných s dobrým nápadem a k popukání (např. Veselí medvídci, Kouřové signály, Farmář, Rozhodnutí, Rozvod, Oslavenec, Reklamy) tak jsem zkouknul nakonec téměř vše. Kvalita jednotlivých dílů je docela nevyvážená a i když nejsou vyloženě hloupé tak celkový průměr je spíš slabší průměr a lepší mi přijdou spíš kratší epizodky než ty desetiminutové. Tudíž se jeho fanouškem nestanu a nebudu netrpělivě vyhlížet každý nový díl. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0-1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1-2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2+ /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

velmi povedený seriál skládající se z krátkých, leč většinou velmi originálních, vtipných i dojemných příběhů maximálně na pět minut. Animace ve stylu panáčků vyrobených z černých čárek, ale o to zábavnější a neobvyklejší to je. A vždy okořeněno o drsnou pointu. Dobré 4 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Dabing 9/10 Děj 10/10 Hudba 8/10 Animace 7/10/// +náměty, animace je sice jednoduchá, ale účelová, hudba, krvavé pointy -jednoduchá animace/// Podobné jako Happy Tree Friends. Každý příběh má různou délku (0.30-5min) ale vždy krvavou pointu. Poté co jsem viděl prvních cca 5 dílů dávám za 5, uvidíme jak dlouho mě to bude bavit :-)/// Celkem 88%/// ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Opět se potvrdilo to staré otřepané, že v jednoduchosti je krása. Tento seriál je tak jednoduchý, jak jen to je možné. Samozřejmě, že jednotlivé epizodky mají hodně kolísavou kvalitku a ještě kolísavější stopáž. Některé vám bránici pouze lehoulince polechtají a jiné ji přetrhnou. Za zmínku určitě stojí i český dabing od Perla Group, který je pro podobné legrácky jako stvořený a posílá humor ještě o jednu dimenzi dál. Chtěl jsem sem šoupnout pár odkázků na youtube, ale tam se momentálně píše ,,Sorry, something went wrong. A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation." Tudíž moje oblíbené epizodky pouze vypíšu. Úplně nejgeniálnější mi přišel díl nesoucí název Beer run (Pivní jízda) a dále rozhodně stojí za zhlédnutí Book (Kniha), Sad Sad Larry (Kurevsky smutný Larry), The Sign 1,2 (Značka 1,2) a mírně rasistický Speed Racist. Černý humor mám moc rád. Ten zdejší je spíše do šeda, ale každý díl je naprostý orginál a závěrečné pointy jsou mnohdy nečekané a nemají jedinou chybičku. Velká spokojenost. 4* ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

První ochutnávka mi moc nechutnala, ale o něco později jsem na jazyku pocítil známou pachuť černého humoru, který je mi nejbližší a počítám, že se zase přežeru jako prase, protože už teď chrochtám blahem. Prozatím nejlepší epizody - Sad, Sad Larry, Ted Bear a Beer Run. ()

Earl_23 

všechny recenze uživatele

Úžasný humor, fakt úžasný! :) Kolikrát si říkám: Kdo tahle zvěrstva vymýšlí... ale stejně se nepřestávám smát :)) ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Miluju ten humor ať už jde o komixové stripy nebo ty krátké snímky. Černohumorná absurdita přesně pro mně. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tady se naprosto hodí věta, kterou jsem už k pár seriálům napsal: Jak co, jak kdy, jak jaký díl... A vtipné je, že si to naprosto stejně myslím i po letech. Vzácná to shoda, ale jednou za čas se na to rád podívám, byť novější díly už jsou hodně (a někdy opravdu hodně) vyčerpané... 3* ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Tohle miluji ještě víc, než Otravný pomeranč. : )) Opravdu některé pointy jsou opravdu překvapivé a zarážející, ale tento (černý) humor se rozhodně nemusí líbit všem, stejně jako ho někdo nemusí správně pochopit. V jednoduchosti je síla. Doporučuji se podívat i na komixy. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Slušné to není, to vážně ne, ale je to vtipné. A to je vlastně ten jediný důvod, proč na Cyanide and Happiness koukat. Například díl s horolezci je tak geniální sekvence na sebe se nabalujících fórů, že jsem si jí pustil několikrát dokola a pokaždé se smál nahlas. Parádní brutální humor všech druhů. 95% ()

Reklama

Reklama