Reklama

Reklama

Banda chuligánů v New Yorku zabije matku s malým dítětem. Zkorumpovaná policie však odsoudí vraha pouze k symbolickému trestu dvou let. Otec rodiny spolu se svými přáteli se rozhodne vzít zákon do vlastních rukou a pomstít smrt svých blízkých. (Hans.)

Recenze (35)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vilda Lustig se s tím nikdy zrovna dvakrát nemazal. Jeho Maniak hovoří myslím za vše. Mstitelé jsou učesanějším filmem, po jehož shlédnutí by s chutí do Ameriky vyrazil jen naprostý šílenec. Závěrečnou automobilovou honičku beru jako vlastně takovou povinnost, když už se pohybujeme v akčním žánru. Nejvíce mě bral chlapácký projev Freda Williamsona. Ano, ten si později zahrál od Soumraku do úsvitu. 55% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE VAŠÍ POVINNOSTÍ VZÍT PRÁVO DO SVÝCH ROKOU!"... /// Když občané usouděj, že cajti jsou k hovnu, maj prej možnost zalízt, nebo… TOHLE JE NAŠE VÁLKA! Ale umějí TO ve mně probudit! Hezky ve mně bublá touha po rozmrdání nejedný negroidní prdele. Děj je jednoduchej – důvěřivej Sťuárt musí poznat, že co si nezrobí sám…a léčej ho šokem… Filmařina je to taková, ehm… dneska už naivní. Se vším všudy – scénář, herci, hudba a hlavně ta akce. Ovšem všechno mi vynahradili EMOCE! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Žiju pro pomstu! 2.) Žiju v Severních Čechách. 3.) Thx za titule ,,vegetol.mp“ a ,,helljahve“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že mě film nějak nechytl a nedokázal to až do konce filmu. Převážnou část stopáže jsem se nudil. Samozřejmě, že to má pár solidních scén, ale jako celek mi to fakt nesedlo. Popravdě jsem čekal trošku víc akce. Napětí je téměř nulový a výkon většiny herců téměř amatérský. Chápu, že si to našlo svý příznivce, ale za mě zklamání. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ani som sa nečudoval tomu chlapíkovi, že sa k tým pomstiteľom pridal. To s tým malým chlapcom bola naozaj silná scéna. Na jeho mieste by som urobil to isté. Veď predsa pokiaľ ti spravodlivosť na základe ústavy nezaručí štát, je potom sväté právo jednotlivca zjednať si ju sám. Dejová linka síce obsahuje trocha príbehovej, menej záživnej omáčky, no jej revenge časť bola na jednotku s hviezdičkou. Napínavé a strhujúce. Nadpriemer. 75/100 ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Co od tvůrců Maniaca a Maniac Copa čekat jiného, než svižnou a drsnou kriminálku, v níž se brutalitou rozhodně nešetří. Dětem se brokovnicí ustřelují hlavy, z policajtů se dělají krvavé cedníky a hezky to koupí i pár kozatých slepic. New York je tu vykreslen jako to největší doupě špíny, zla a korupce, v jehož ulicích řádí vraždící gangy, dealeři, feťáci a děvky. Radost pohledět, člověk by se tam v noci chtěl hnedka projít. A ačkoliv herecký pózy pánů Fostera a Williamsona jsou přinejmenším úsměvný (to se netýká Joea Spinella, ten chlap je ďábel), akci chtivým divákům bude tohle určitě stačit. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Veľké množstvo automobilových naháňačiek bolo inšpirovaných scénami z filmu Francúzska spojka (1971). (beso74)
  • Pôvodne bol do úlohy Eddieho Marina obsadený herec Tony Musante. Keď ten z projektu vycúval, režisér Lustig si spomenul na Roberta Forstera a ponúkol mu túto rolu. (beso74)

Reklama

Reklama