Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Úřadu pro životní prostředí Jack Taggart přilétá do malého městečka v Apalačských horách, aby vyšetřil podezření na zamoření toxickými odpady, které tu ilegálně v šachtách opuštěných dolů skladuje bezohledný boháč Orin Hanner. Maskován jako tesař, který za peníze kostela provádí menší opravy u chudých lidí, začne Jack nenápadný průzkum. Opatrně se vyptává a tajně odebírá vzorky vody. Seznámí se nejen s Hannerovými muži, kteří se ho pod vedením Orina mladšího marně pokoušejí zlikvidovat, ale také s místní vyvrhelkou, sympatickou včelařkou Sarah Kelloggovou. Jejich sbližování překazí její nepříjemný, psychopatický bratr Earl, jenž je příčinou všech životních těžkostí, kterými Sarah musela projít. Když vyjde najevo jeho skutečná totožnost, pustí se Jack do pátrání s pomocí několika starousedlíků, ochotných pomoci mu v boji proti všemocnému Hannerovi. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Steven Seagal uspesne zapocal tymto svoju cest u kanalizacnou rurou smer zumpa. Gratulujem! 

Uživatel Martin741 smazal svůj příspěvek.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Martin741

Seagal nikdy netočil inteligentné filmy, takže nehrozí ani, žeby niečím prekvapil tobôž nie dnes, keď točí ozajstné prototypy hnedých oných.

Seagal vie (vedel) primárne len to svoje aikido (veď len preto sa dostal k filmu). Ja to viem, fandovia to vedia, kto jeho filmy pozerá, tiež by to mal vedieť a s tým rátať. Také naivné filmíky. Skôr dôvod prečo práve eko-filmy, to mi nie je jasné. Začal už Aljaškou.

Avšak bol na svojom pomyselnom vrchole až tak vysoko (Ryback), že dokonca T-L Jones si zahral v jednom jeho filme. A ten je už herec inej ligy.  Ale veď aj v tomto filme splašili Krisa Kristoffersona a ten hral svojho času dokonca v Bladeovi. A obaja robia tiež hudbu a zdá sa, že celkom úspešne.

na příspěvěk reagoval Martin741

Reiner

Reiner (hodnocení, recenze)

Tento film JE povedený. A kdo ne, pak jej zjevně neviděl ... anebo nepochopil.

na příspěvěk reagoval Martin741

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Podľa mňa sa tento film má brať, tak trochu, ľahko. Nie je to komédia ani priamo satira. Proste také odľahčené. Mierne nereálne a pritiahnuté za vlasy. Ale Seagal, hudba, akcia. V porovnaní s dnešnou Seagalovou tvorbou jasný nadpriemer a výborná oddychovka na nenáročný deň.

peto12

peto12 (hodnocení, recenze)

Moja najoblúbenšia hudba z filmu: Marty Stuart - Give me back my Heart a k tomu hláška: "KOUKEJ, JAK SE TEN FRAJER SNAŽÍ"

krumpy

krumpy (hodnocení, recenze)

Konečně se tenhle film přehoupl přes 30% a neni tím pádem v černé kolonce. Tenhle film si to totiž zaslouží...

Joe321

Joe321 (hodnocení, recenze)

Mám tohle celkem rád ze stejného důvodu jako Aljašku... Seagal ještě kvalitně láme ruce a má to takovou relaxační atmosféru.

adams89

adams89 (hodnocení, recenze)

Na Tv Prima vytvořili na Tajného agenta Jacka T. skvělou upoutávku. Ta jako by parodizovala film s Receptářem prima nápadů...fakt jsem se u ní bavil! Nevíte, kde by se na netu dala sehnat?

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Tohle není vůbec špatný film.Odpočinul jsem si u něj.Nechápu, jak může být zařazën mezi prvních 200 nejhoršcíh filmů v historii kinomatografie.

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

,,. ale jo , prdel to byla ... tak alspon tu '> .. komedie toci dobry .. ;o))))

Reklama

Reklama