Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Úřadu pro životní prostředí Jack Taggart přilétá do malého městečka v Apalačských horách, aby vyšetřil podezření na zamoření toxickými odpady, které tu ilegálně v šachtách opuštěných dolů skladuje bezohledný boháč Orin Hanner. Maskován jako tesař, který za peníze kostela provádí menší opravy u chudých lidí, začne Jack nenápadný průzkum. Opatrně se vyptává a tajně odebírá vzorky vody. Seznámí se nejen s Hannerovými muži, kteří se ho pod vedením Orina mladšího marně pokoušejí zlikvidovat, ale také s místní vyvrhelkou, sympatickou včelařkou Sarah Kelloggovou. Jejich sbližování překazí její nepříjemný, psychopatický bratr Earl, jenž je příčinou všech životních těžkostí, kterými Sarah musela projít. Když vyjde najevo jeho skutečná totožnost, pustí se Jack do pátrání s pomocí několika starousedlíků, ochotných pomoci mu v boji proti všemocnému Hannerovi. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (13)

  • Hra postavy Stevena Seagala na kytaru není pouze hereckým výstupem. Seagal hudební nástroj skutečně velmi dobře ovládá a sám se v minulosti pokusil uspět na hudebním poli coby autor. Jeho debutové album "Songs from the Crystal Cave" vyšlo v roce 2004 jako mix country, etnické hudby, popu a soft rocku s hiphopovými prvky. V roce 2006 pak vydal další album "Mojo Priest". (DArtanan)
  • Film byl natáčen v Kentucky, ale automobilová honička se točila v Natural Bridge State Resort Parku. Několik záběrů z úvodu filmu bylo pořízeno v Cumberland Falls State Resort Parku. Scény z jeskyní se točily v Great Saltpetre Cave. (ssfan)
  • Natáčalo sa od 9. septembra do 4. decembra 1996. (m.a.t.o.)
  • Pôvodne mal režírovať Uli Edel, ale projekt opustil začiatkom júla 1996. (m.a.t.o.)
  • Marg Helgenberger navštívila pred natáčaním niekoľko baní, aby sa lepšie vedela vžiť do svojej úlohy. (m.a.t.o.)
  • Jeb Stuart napísal scenár na základe vlastnej skúsenosti. Počas štúdia na vysokej škole pracoval ako tesár v meste Appalachia, kde v tej dobe došlo k nedovolenému znečisteniu prírody a celú záležitosť vyšetrovala EPA. (m.a.t.o.)
  • Prvý celovečerný film režiséra Félixa Enríqueza Alcalá. (m.a.t.o.)
  • Natočenie automobilovej naháňačky trvalo skoro dva týždne. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama