Reklama

Reklama

Anakonda

Trailer

Obsahy(1)

Do hlubin amazonského pralesa se vydává výprava dokumentaristů, vedená profesorem Stevenem Calem, aby našla tajemný indiánský kmen Širašama. Cestou expedice neplánovaně získá dalšího člena, lovce Paula Saronea, který chytá hady pro zoologické zahrady a jeho loď uvízla v hustých kořenech. Paul jim vypráví indiánskou legendu o obrovském hadovi, události v džungli však dávají tušit, že by nemuselo jít jen o mýtus. Krátce po vyplutí se Steven ocitne v ohrožení života, když při pokusu uvolnit zaseklý lodní šroub vdechne vosu. Sarone provede tracheotomii. Zachrání mu tak život, znamená to však, že se výprava musí vrátit a dopravit Stevena do nemocnice. Sarone navrhne plavbu zkratkou, kterou prý dobře zná, a výprava v tísni neochotně souhlasí. Nový směr plavby se jim však stává osudným. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (400)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ale jo, pospal jsem si u toho hezky. Za zmínku stojí snad jen ty dvě kočky na lodě plné otravných kokotů. V čele všemu vévodí Jon Voight, který by zashluhoval nějak negativně ocenit, za tuhle jeho maximálně otravnou roli. Neskutečně mě ten člověk iritoval tím jeho debilním výrazem, který se za celý snímek nezměnil. Anakonda jako taková ušla. Možná mi to tak však přišlo pouze proto, že se s hady mazlit zrovna nemusím. Jen vraždila neskutečně stereotypním způsobem. Akce tedy nebyla marná. U ní se člověk alespoň tu a tam zasmál. Vyloženě debilní byl ovšem kompletní zbytek, a proto se neubráním odpadu. Strašná sračka. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli zadek J-Lo do kterého se celej film bude snažit zakousnout gigantická anakonda mimochodem velmi dobře udělaná. Známých herců je tu na horor poměrně dost a křivdil bych jim, kdybych neřekl že hrají v pohodě. Jon Voight hraje slizkého mizeru opravdu dobře a celej film jsem si přál , aby si ho anakonda dala k obědu. Had má bohužel asi jinej názor na to koho sežrat protože si vybírá všechny kolem ale nakonec se měření sil dočkáme. Když jsem to viděl poprvé bylo mi 12 let a film mě bavil, teď po letech musím uznat, že mě baví méně, ale stále to je slušná porce zábavy s několika dobrýma scénama. Akorát už by lidem někdo mohl vysvětlit že had opravdu hystericky neřve ani když mu hoří kebule. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

J Lo opravdu není pěkná a proto jsem moc přál anakondě, aby se dobře najedla, obzvláště díky jejímu tučnému zadku by měla vystaráno na pěkně dlouho. No, dá se na to koukat, pozdě v noci, když nic jiného nedávají, aby se člověku lépe spalo. Bez napětí, bez atmosféry, bez strachu, oddychovka. Btw: Digitální anakonda nešla zabít skoro nijak, zato na tu gumovou stačila sekyra :-) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Slušně natočená skrumáž motivů a scén, které v podobném filmu očekáváte, ale bez výraznějšího napětí. Jak jsou anakondí killy počítačové, tak jsou efektní, utkví různé nápady a detaily (třeba vyskakující hřebíky při úvodní Trejově smrti) a Jon Voight je hajzl par excellance (a upomíná na jiný slavný říční biják, kde hrál opačnou roli). A kdo by nechtěl podniknout podobnou výpravu po zamlžené řece do nitra tajemné džungle s totemy, vraky, přehradami... a obřími anakondami. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Naozaj ďalší z tých prihlúplych katastrofických filmov, kde v hlavnej úlohe je zvieratko. Takýchto filmov ako je Anakonda už tu bolo veľa (o krokodílovi, pavúkoch, včelách, žralokoch a neviem čo ešte) a ani jeden nestál za bohviečo. Snáď keď uviedli prvý diel Čeľustí, tak sa do kín nahrnuli tisíce ľudí, pretože to bolo v čase, kedy sa u nás nepúšťalo veľa hororov a vlastne ani v zahraničí nie. Možno by stálo za zamyslenie, prečo sa stále chodia ľudia baviť na takéto filmy. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (19)

  • Owen Wilson byl při natáčení zraněn živou anakondou. (Terva)
  • Film je uveden v seznamu 100 Most Enjoyably Bad Movies Ever Made v knize THE OFFICIAL RAZZIE® MOVIE GUIDE od zakladatele "Golden Raspberry Award" Johna Wilsona. (PußyMagnet)
  • Během natáčení jedné scény zkratoval pult na ovládaní počítačem řízené anakondy a had byl zcela mimo kontrolu filmařů. Některé záběry jsou použity ve filmu. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama