Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Van Damovi to seklo v roli záporáka. Jinak jde o akční blbinku, maskující se hávem sci-fi. No, akční, zase tolik akce tam není, a aby tam nějaká byla, uhnuli autoři od osy příběhu. Ne, že by to vadilo, naopak to dosti nudný děj oživilo. Ale celkově jsem se dosti nudil a občas dělal něco jiného. 20130811 nest. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Bohužel jeden z mnoha špatných filmů od Van Damma. Katastrofální dialogy, neohromující a nelogický příběh, režie je taky špatná a je zde předvídatelnost a nenapínavost. Nejvíc mě rvalo oči, jak se Van Damme tam nechal ponižovat, vůbec to nesedělo a působilo to komicky. I když Van Dammeho mám rád, tak tenhle film si nezaslouží víc jak jednu hvězdičku… ()

Reklama

Sairina 

všechny recenze uživatele

Mužský film. Chybí tomu příběh, hlavní hrdina je skvělí bojovník bez mozku a konec je vítězství dobra nad zlem a "krásná bratrská láska". Jediný důvod proč tomuhle filmu dávám jednu * je proto,že Jean-Claude Van Damme v roli replikanta vypadal jak štěňátko (musíte ho naučit na nočník, sedět, jíst, mluvit...). ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Že filmy s JCD (psané na míru JCD) nikdy moc filmařiny ani inteligence nepobraly je dávno známo. Leč tohle je opravdu perla. Ovšem ne perlorodkou stvořená, ale hovniválem skoulená. Debilní story s všeobecně otřesnými artistickými úkony. S naprosto stupidním nováckým čí jakým dabingem (zvláště to hekání a hýkání v bicích scénách je tedy síla). Film určený (DNA neDNA, GENY deGENY) snad duševně narušeným lidem... ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Van Damme zde hraje dvojroli. A díky záporné roli nebezpečného psychopatického zabijáka v kožené bundě a dlouhými vlasy, která mu zde výborně sedla, zde není Van Damme jen za toho směšného retardovaného šaška coby klona svýho vražednýho já a tím si důstojně vyrovnává svoji akční reputaci, jenž je hodna jeho jména. Takže nakonec je z toho docela dobrý akční film, který opravdu nepatří mezi dvěstě osmý nejhorší film. Kam by se pak nastrkala ta kupa filmů, který jsou opravdu velice špatný a nekoukatelný? ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama