Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

castor 

všechny recenze uživatele

Nejsem z těch, co hodí * jen proto, že se jedná o zlobivé dítě amerického akčního filmu. Sám jsem vyrůstal na řadě Van Dammeových pecek (například dvojčatům Chadu a Alexovi – Dvojitý zásah – jsem beze studu fláknul ****) a leccos si pouštěl opakovaně dokola. Když se ohlédneme za celou jeho kariérou i životními průšvihy a vynecháme na pár výjimek léta páně 1999 – 2007 (vím, chtěl bych toho hodně), tak tu máme velice slušnou škálu filmových trháků i solidních příběhů, díky nimž a překvapivému dítku JCVD (2008) se už na belgickou ikonu nebudeme koukat skrze prsty. Takže na Replikant kulantně zapomeneme a zaštracháme o pár regálů dál!! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Škoda že v Americe nebyl scénárista kterému by došlo,že když bude Jean Claude hrát ichtilního ňoumu který si nezadá s retardovaným děckem,srazí to jeho skvělý výkon v roli vyšinutého vraha,který byl naprosto geniální.Námět byl skvělej,stejně tak souboje a Van Damme jako psychopat Torch neměl obdoby,škoda že scénárista byl trochu retard a z hodného klonu neudělal rychle se učícího jedince,toužícího po jediném...a to zabít své zlé já,v návalu honiček a soubojů po celém měste,s jen minimálním zapojením otrávného poldy s xichtem přestárlého Roorka.Jo,to bych byl asi na pěti,škoda že to napadne mě a bohužel nikoho kolem toho filmu :-) Je to opravdu veliká škoda,protože Replikant je místy opravdu pecka,bohužel s jednou scénáristickou linkou výtečnou a druhou otravnou. ()

Reklama

Danoboss 

všechny recenze uživatele

Hrá tam Van Damme tak automaticky odpad...ale no tak, toto je pre vás jeden z 200 najhorších filmov? Tak to zas nie, je to solídny 3 hviezdičkový béčkový akčnák, ktorý mal ešte celkom solídny námet a pozerať ho nebolo utrpením. Škoda, že téma Van Damme a jeho dvojička, takto je to trocha menej originálne. Jediné čo mi vadí, že Van Damme má vo svojich filmoch iba dva typu postáv (ak nerátam filmy, kde hrá záporáka). Inteligentný sebavedomý majster bojových umení s citom pre morálne zásady (náhla smrť, street fighter, súboj cti) alebo zaspatého truhlíka ovládajúceho bojové umenia, plus silný cit pre morálne zásady... Objektívne je tento film za 3, ale dávam 5, aby som vylepšil jeho chabé skóre. ktorému aby som zlepšil skóre dávam 5. ()

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

Po druhém zhlédnutí přidávám hvězdičku. Akční scény jsou kvalitní. Místama se trochu moc stříhá, ale je vidět, že ten film nebyl podfinancovaný. Děj je sice debilní, ale aspoň trocha originality. Zkrátit to o 15 minut a mohlo to být opravdu kvalitní béčko. Slabší 3 hvězdičky. Podobně jako u Lundgrenovo Kamufláže mi přijde, že ten film většina komentujících ani neviděla. Jejich komentáře jsou krátké, nepopisují žádnou určitou věc ani scénu ve filmu a dají se napsat k jakémukoliv filmu. Reálně by měl mít tak 50% ()

Nix 

všechny recenze uživatele

No tohle je průser. Žán to trochu tentokrát nezvládl tuhle dvojroli. Občas má jeho kariéra právě takovou pohromu, která jeho kariéru dost pohnojila, ale mu to bylo beztak jedno. Tento film můžete s klidem obejít, pokud teda nechcete aby jste viděli vše za každou cenu, pokud jo, budete se muset něčím obrnit. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama