Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Bohužel jeden z mnoha špatných filmů od Van Damma. Katastrofální dialogy, neohromující a nelogický příběh, režie je taky špatná a je zde předvídatelnost a nenapínavost. Nejvíc mě rvalo oči, jak se Van Damme tam nechal ponižovat, vůbec to nesedělo a působilo to komicky. I když Van Dammeho mám rád, tak tenhle film si nezaslouží víc jak jednu hvězdičku… ()

Danoboss 

všechny recenze uživatele

Hrá tam Van Damme tak automaticky odpad...ale no tak, toto je pre vás jeden z 200 najhorších filmov? Tak to zas nie, je to solídny 3 hviezdičkový béčkový akčnák, ktorý mal ešte celkom solídny námet a pozerať ho nebolo utrpením. Škoda, že téma Van Damme a jeho dvojička, takto je to trocha menej originálne. Jediné čo mi vadí, že Van Damme má vo svojich filmoch iba dva typu postáv (ak nerátam filmy, kde hrá záporáka). Inteligentný sebavedomý majster bojových umení s citom pre morálne zásady (náhla smrť, street fighter, súboj cti) alebo zaspatého truhlíka ovládajúceho bojové umenia, plus silný cit pre morálne zásady... Objektívne je tento film za 3, ale dávam 5, aby som vylepšil jeho chabé skóre. ktorému aby som zlepšil skóre dávam 5. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Chcete-li dostat Jean-Clauda vraha, vyrobte jeho genetické dvojče, chovejte se k němu jako k otrokovi a nejhoršímu zvířeti, přičemž z něho vypěstujete svého hlídacího psa, který vás věrně chrání před svým psychopatickým vzorem. Ringo Lam má zvláštní zálibu nechat Van Damma hrát dvojčata. V Maximálním riziku nechal jedno hned na začátku raději zemřít, ovšem zde oba Van Dammové hrají pospolu a také proti sobě bojují (obdobně jako v podařeném Dvojitém zásahu). Bojové scény sice nejsou nikterak špatné, Van Damme ukazuje, že stále na to má, šplhá jako opice, skáče, rotuje, dělá roznožky, ovšem celkové vyznění filmu je, že je to hloupost a naprostá zbytečnost. Škoda, Michael Rooker si určitě zasloužil lepší film. Hudba: Alex Khaskin & Guy Zerafa ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Čakal som ešte menej, takže som nebol výrazne sklamaný. Van Damme je prekvapivo lepší v zápornej roli, tá kladná je zas lobotomická ako takmer všetky, ktoré stvárnil v boji za stranu Dobra. Akurát by prospelo trochu ho pristrihnúť. No áno, je to nelogické, hlúpe a ani zďaleka nie tak zábavné ako by mohlo. Ale má to Michaela Rookera a super súboj dvoch mužov, čo dokonale poznajú svoje ťahy. Na tie ** to vyjde. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Tenhle trhák stojí za shlédnutí nejen kvůli Van Dammově první předčasné ejakulaci před kamerou (opravdu ;-), ale i kvůli správně nažhavenému Michaelu Rookerovi viz scéna mezi ním a belgickým gymnastou v koupelně. Žánklódova dvojrole už je jen pověstnou třešinkou na tomto zetkovém scifi dortíku. JCVD je špatný a špatný a čím víc rolí by v jednom filmu měl, tím víc špatný by byl. Ale tady se jeho komickému herectví dá smát od začátku do konce a Rookera z toho po premiéře muselo klepnout, v jaké tragikomedii si to zahrál. 40% těžké guilty pleasure ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama