Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Že filmy s JCD (psané na míru JCD) nikdy moc filmařiny ani inteligence nepobraly je dávno známo. Leč tohle je opravdu perla. Ovšem ne perlorodkou stvořená, ale hovniválem skoulená. Debilní story s všeobecně otřesnými artistickými úkony. S naprosto stupidním nováckým čí jakým dabingem (zvláště to hekání a hýkání v bicích scénách je tedy síla). Film určený (DNA neDNA, GENY deGENY) snad duševně narušeným lidem... ()

helloween93 odpad!

všechny recenze uživatele

Je to sranda vidět Van Damma v roli retardovaného genetického klona. To je na tomhle filmu asi to nejzajímavější. Zbytek už je céčkovina se scénáristickým hovnem. Jean Clauda mám rád, ale tohle je moc. Díky tomu přihlouplému konci uvažuju i o odpadu, ale nechám to na té jedné hvězdě. // Po roce měním na odpad. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nejsem z těch, co hodí * jen proto, že se jedná o zlobivé dítě amerického akčního filmu. Sám jsem vyrůstal na řadě Van Dammeových pecek (například dvojčatům Chadu a Alexovi – Dvojitý zásah – jsem beze studu fláknul ****) a leccos si pouštěl opakovaně dokola. Když se ohlédneme za celou jeho kariérou i životními průšvihy a vynecháme na pár výjimek léta páně 1999 – 2007 (vím, chtěl bych toho hodně), tak tu máme velice slušnou škálu filmových trháků i solidních příběhů, díky nimž a překvapivému dítku JCVD (2008) se už na belgickou ikonu nebudeme koukat skrze prsty. Takže na Replikant kulantně zapomeneme a zaštracháme o pár regálů dál!! ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Tenhle trhák stojí za shlédnutí nejen kvůli Van Dammově první předčasné ejakulaci před kamerou (opravdu ;-), ale i kvůli správně nažhavenému Michaelu Rookerovi viz scéna mezi ním a belgickým gymnastou v koupelně. Žánklódova dvojrole už je jen pověstnou třešinkou na tomto zetkovém scifi dortíku. JCVD je špatný a špatný a čím víc rolí by v jednom filmu měl, tím víc špatný by byl. Ale tady se jeho komickému herectví dá smát od začátku do konce a Rookera z toho po premiéře muselo klepnout, v jaké tragikomedii si to zahrál. 40% těžké guilty pleasure ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Zápletka "Replikanta" je více než úsměvná; seděla by mi spíše na osmdesátky (možná i na první polovinu devadesátek), ale na rok 2001? Ee, wrong way. Je to blbé, je to zdlouhavé i mizerně odehrané, svým zvráceným způsobem mě to ale celkem "bavilo". Určitě bych našla i horší JCVD film(y), takže za mě (slabší) průměr. A ty dlouhé vlasy taky palec hore.;-) 2,5*. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama