Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +krutá parta herců (Scott, Qualls, Green), je to zábava, postrádá fekální humor, herci jsou přirození, podávájí pěkné výkony, především však několik nezapomenutelných scének -jako film to nemá snad žádné mínus, snad jen že film má už 6 let/// Dodnes stále jedna z nejlepších, né-li nejlepší Teenagerská komedie, kterou nepřekonal ani EuroTrip, ani žádná část ze série prciček. Je to film, který můžete vidět vícekrát, pokaždé se budete neuvěřitelně bavit a pořádně se nasmějete. A je zajímavé sledovat kde jsou herci dnes a kde budou za 5 let a potom si snímek znovu připomenout./// Celkem 93%/// ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie mi k srdci nikdy moc nepřirostla, ale není to až tak moc velká pitomost. Je vidět, že se to hodně snaží svézt na úspěchu "Prciček", ale aspoň se to zbytečně nesnaží šroubovat na téma "ztráta panictví". Příběh má smysl, ale o samotný road trip vlastně ani tak moc nejde, toho je zde minimum. Sem tam je tu dobrý vtip nebo zajímavý postava. ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se podíval z jediného důvodu a ten je že v této komedii hraje jeden z mých oblíbených herců a to Seann William Scott. Toto je prakticky jediná věc, která mě donutila tuto komedii dokoukat. Najde se tu pár vtipů, pr scén, ale jako celek je to jen další podprůměr, který se snaží udržet. (20.1.17/MAC) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Na tento film nahlížím jako na klasiku mezi teenage komediemi. Film vznikl nedlouho po prvním díle legendárních Prciček, a nutno říci, že mne nesmírně zaujal. Viděl jsem ho už asi pětkrát, ale vždy se mi líbí stejně a vždy se u něj stejně bavím. Je tu zajímavá zápletka, neokoukaní herci (zamiloval jsem si Berryho, jeho herecké výrazy jsou prostě úchvatné) a řada vtipných situací (omeleta s velkým množstvím moučkového cukru či Bett, která jede na špatnou univerzitu a odnese to nevinný mladík). Taktéž je zde docela dost bláznivých fórků a super scén. Vidím to tak na 70%, celkem čtyři hvězdičky, a to z výše jmenovaných důvodů. Tohle je zkrátka z mého pohledu téměř dokonalá komediální road movie, kterou stálo za to vidět. Vždy se rád k tomuto filmu vracím a při každém dalším zhlédnutí si to pokaždé parádně užívám. Tahle komedie prostě pobavila a rád se na ní kouknu kdykoliv znovu... ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Je to kravinec, ale v rámci teenagerovské komedie celkem perlička. Přisprostlosti je tu tak akorát, člověk nemusí zhnuseně kroutit hlavou nad velkými nechutnosti. Partička je vcelku úsměvná, ale že bych se u toho válela smíchy, to rozhodně ne. Příběh jak ze šablony pro mladší vrstvy na můj vkus velmi dobře doplňují super písničky. Herecky je to utáhnuté vcelku dobře, děsně mě tam iritoval blbec s hadem a vypravěč v jedné roli. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Natáčení probíhalo od 16. října do 27. prosince 1999. (Stocki)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama