Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodová road movie o jedné panické cestě v klasickém GTO z roku 1969. Je příjemné vidět, jak se film a jeho postavy postupně vyvíjejí a celé se to nezvrhlo jen v přehlídku nahých těl, chlastu a zábavných amerických večírků. Vedle té emoční roviny a nalezení té pravé lásky však zůstala zachovaná i zábava, na kterou jsme v podobných snímcích již zvyklí, a kterou tu samozřejmě také očekáváme. I přes některé momenty je to v podstatě další tuctovka, donut vás ale jistě potěší a to bude asi to hlavní, co si odsud odnesete, protože až se trochu seznámíte s hlavními charaktery, bude vám hned jasné, jak to celé dopadne. (6/10) ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Absolutně nekorektní, ale přesto zábavná jízda, která má své skvělé chvilky (Ianův brácha, stopař, židové), ale i slabší stránky (vykrádání kultovních scén z Prciček, pochodující nahotinky aneb Opakovaný vtip přestává být vtipem, dědkovy a jiné genitálie atd.). Celkově ale koukatelná záležitost, která ale výrazněji nevybočuje ze žánrového průměru. Viděna Unrated verze. ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Hlavní je se pobavit, aspoň to si říkám u komedií jinak bych se na ně nedíval. A to zde určitě platí, i když se zde najdou velké mouchy, ale to jsem hodil za hlavu. Sex Drive nabízí veliku porci vtipných scén a nějaké to dobrodružství a i trochu romantiky. Film má docela dobrý spád, tak těch 120 min dobře uteče. ( Hodnocení: 8/10 ) ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Ze začatku to vypadalo na další teenagerovskou ne moc dobrou komedii plnou trapren, nakonec se vytáhlou ve velmi slušný mix Road Tripu a Eurotripu s více, či méně zajímavými sekvencemi. Kultura Amishů byla velice přínosná pro film a velice vtipná, Seth Greene zaválel, jinak i tři mladí hlavní hrdinové docela obstáli ve svých rolích a celkově příjemná věcička co nenaštve. ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

První půlka je hodně zábavná (např. chodící Kobliha s penisem), jenže v té druhé to jde do háje. Kříží se to romantikou, nereálností, přejetým a později i umláceným zvířetem (nenávidím ubližování zvířat) a dokonce i trapným závěrem s Ianovo bratrem, který po celou dobu filmu imitoval Stiflera (Wtf?!) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Hoci putoval film do kín s prístupnosťou R, bol natočený podľa románu pre mladých. (Raccoon.city)
  • Kapela, ktorá vystupuje na amišskom festivale Rumspringa, je Fall Out Boy. Objavuje sa aj v poslednej scéne behom tituliek. (QooBo)
  • Dva asistenti výroby strávili dva dny věšením všech bot na strom, na který pověsili boty v celkové hodnotě 1 000 amerických dolarů. (veronikajel)

Reklama

Reklama