Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Zábavná teen-komedie se skvělym Pontiacem GTO a hromadou pěknejch buchet. Od začátku to svižně ubíhá k očekávanýmu finále, žádný velký překvapení se nekoná, ale to celkem nevadí. Prostě jsem se pobavil, i když se nemůžu ubránit pocitu, že se z toho dalo vyždímat víc. Jinak jsem viděl "normální" verzi, ale určitě se budu chtít časem podívat i na director´s cut... ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení v podobě (nejen) teenagerovské komedie. Opět jsem neočekával nic než jen obyčejnou komedii s uhozenými vtipy, ale nestalo se tak. Tedy abych to uvedl na pravou míru, tak té uhozenosti tam je dostatek, ale film dokáže opravdu pobavit. Příběh není vůbec špatný a na komedii je vlastně vydařený. ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

bláznivá teenagerská road movie, která nenadchne ani neurazí.. filmu dost škodí více než 2hodinová stopáž (viděl jsem Unrated verzi, před kterou mimochodem na začátku varují sami tvůrci), ale jinak je to v rámci žánru zábava dobrá :)) těm, co těmhle typům filmů moc neholdují, bych Sex Drive moc nedoporučil, určitě pak ne zmíněnou Unrated verzi.. moje hodnocení - průměr - 3* ... "-Promiňte. Tak nějak potřebujeme, abyste se vymočil do chladiče. -Sorry. Zrovna před chvilkou jsem si byl cáknout. Chcete, abych tam nasral?" :D ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Přes dvě hodiny děje, který je předvídatelný jako bezdomovcův výběr mezi Okenou a Mr. Properem, a přesto to není nuda. Sex Drive se totiž nebere od samého začátku ani na chvíli vážně, a tak si může dovolit prakticky cokoliv od umlácení králíka až po orální sex se žvýkačkou. Sean Anders má talent a koriguje scénář s takovým nadhledem, že mu může spousta žánrových kolegů políbit zadek. Hlavní hrdinové jsou sympaťáci od kosti, Amanda Crew dodává romantické lince trochu neotřelého šarmu a báječný James Marsden zas a znovu ukazuje, že si ze sebe milerád udělá legraci a troufne si i na... kdepak, tenhle spoiler neprozradím. ;) Každopádně zatraceně výživná old-school komedie, která nikdy nepřešlápne čáru nechutnosti a i ty největší sprosťárny podává vcelku vkusně. A těch pár "Tits & Dicks" momentek taky pobavilo. 7 s velkým plusem. P.S.: Kobliha má náběh na kult. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Neskutečnej zvláštňák. Na jedný straně prcičkovskej humor, na druhý straně crazy humor a pak ještě fousáč se svým suchým humorem, který opravdu co hláška, to zásah. Ovšem neřekl bych, že se jedná o čirou srandózu. Z filmu je v určitých momentech cítit v chování dvou hlavních hrdinů opravdovost. No řekněte kluci, nehonili jsme se alespon jednou za kdekajakou pipinou a neviděli holku vedle nás. Nebo nepřáli jsme si někoho za svou holku nebo za svýho kluka, ale pro naší nesmělost jsme se to báli vybalit ? Nechovali jsme se v určitým věku jako ten brejlatej vohnout ? Fak super ! A to nepočítám toho nádhernýho Pontiaca, kdo by takovýho čtyřkolovýho frajera nechtěl řídit, když jede balit holky, že ano chlapci ? Tohle je prostě road movie s velmi kvalitním motorem. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Mitsubishi Eclipse, ve kterém jezdí Andy (Charlie McDermott) a Randy (Mark L. Young), je totožné s vozidlem, které se objevilo ve filmu Rychle a zběsile (2001). (DoMoS)
  • V Americe vyšla na DVD "necenzurovaná" o 20 minut delší verze. Během celého filmu se po okolí náhodně procházejí polonahé slečny. (Pumiiix)

Reklama

Reklama