Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Už podle názvu se nedá čekat žádná velká scenáristická paráda, ale na druhou stranu je to dobrá příležitost pro stupidní humor, se kterým jsem nikdy neměl problém. Přijde mi škoda, že to bylo poměrně natažené, ale většina vtipů funguje dobře a k tomu to má taky překvapivě dobrý morální přesah, takže čtyři hvězdy zaslouženě. 75% ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

To je tak, když si člověk brouzdá po ČSFD (sekce KINO) a zaujme ho obrázek (plakátu), překontroluje si dojem na traileru, a pak se mu do ruky dostane "unrated dvd version"....Hned ze startu mi dva řízci (scénarista a režisér) vysvětlili, co znamená unrated version a to s takovou nadsázkou, že všichni puritánští "určovači" ratingu přístupnosti museli spáchat sebevraždu. Pak mi bylo Jamesem Marsdenem názorně ukázano, co to znamená opustit hereckou škatulku, mluvící koblihou, co je to nemoc z povolání a Amandou Crew, že někde ve světě existuje klon Avril Lavigne a Terezy Kerndlové. (=> dohromady a bez zpěvu). Zkrátka tady tvůrci knock-outovali všechny pokusy partičky okolo Judda Apatowa o nekonformní teenagervskou komedii. Nějaká ta hvězda navíc za čičinky, GT 800, supersarkastickýho Setha Greena (nevěřím mu ani nos mezi očima) a výše zmíněné Marsdena se slečnou Crew (cute). PS: Neříkám, že se to musí líbit všem, ale těm co "pochopili" toto, nebo a popřípadě toto se to líbit bude určitě. ()

Reklama

jahol 

všechny recenze uživatele

Jako celek svěží a příjemné a naštěstí tak hbité, že pachuť trapných scén, kterých je ve filmu poměrně dost, rychle vymizí díky dobrému fórku nebo herecké etudě. Hlavní dějová osnova je samozřejmě lehce předvídatelná, ale ve vedlejších linkách mě film párkrát docela dostal (skvělí "opraváři"). Jako oddechovka před plněním manželských povinností (po 23 letech manželství) vcelku optimální záležitost. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Mnoho jednotlivých scén funguje na výbornou, ale jako celek to dost drhne. Hlavní postavy moc zajímavé, či zábavné nejsou, navíc teda spousta vět na mě působila jako plkání o ničem (without balls, asi jak to píše Beky). Za to vedlejší postavy, to je smršť cool hlášek (Andy a Randy), ironie (boží Seth Green) a grimas, pohybových dovedností a nadávek (James "Cyclops" Mardsen). Ale jako chechat se nějaký obří koblize vážně nebudu. Několik momentů si klidně pustím znovu a znovu, ale celej film bych už nedal. 19 miliónů dolarů(rozpočet)/14,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

První půlka je hodně zábavná (např. chodící Kobliha s penisem), jenže v té druhé to jde do háje. Kříží se to romantikou, nereálností, přejetým a později i umláceným zvířetem (nenávidím ubližování zvířat) a dokonce i trapným závěrem s Ianovo bratrem, který po celou dobu filmu imitoval Stiflera (Wtf?!) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Trojice jezdí ve sportovním autě z roku 1969 z třídy tzv. "muscle cars" (silná americká auta). Jedná se o model 1969 Potiac GTO Judge s motorem V8 (osm válců), s výkonem cca 300 koní a objemem 6250 ccm (prostě 6,3l). Rex (James Marsden) jezdí na motorce Honda CR 125 R. (c.tucker)
  • Během své "velmi trapné údalosti" na pódiu je Ian natočen na mobil a snímek do 2 min odeslán na YouTube.com, kde ho shlédne 5 285 770 diváků. Video ohodnotí 171 171 uživatelů a dostane 4/5 hvězdiček. Datum odeslání je 14. srpen neznámeho roku. Záběr trvá 41 sekund a nick odesílajícícho/točícího herce je "creepyguywithphone1324". Toto video opravdu na Youtube.com najdete, včetně podobně jmenujícího se uživatele. (c.tucker)
  • Na začátku filmu přijde Rex (James Marsden) vzbudit Iana (Josh Zuckerman) a stáhne mu a zahodí deku. V následujícím zaběru je ale Ian opět přikrytý. (Cheeker)

Reklama

Reklama