Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film, ze kterého vás bude opravdu mrazit! Sportovní potápěči se po nehodě ocitají sami uprostřed moře. Po několika hodinách zahlédnou obchodní loď a doplavou k ní. Smrti tak ale možná neunikli... (oficiální text distributora)

Recenze (33)

honajz 

všechny recenze uživatele

Skupina sportovních potápěčů se potápí uprostřed širého moře. Náhle na jejich lodi dochází k explozi a celá základna se potopí. Po několika hodinách ve vodě zahlédnou obchodní loď a z posledních sil k ní doplavou. Brzy ale zjistí, že loď není spásou, ale plovoucí smrtí. Další docela zajímavý španělský horor. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý zmatek, guláš, divný nelogický film. Režisér ani pořádně neví, kdo bude záporák a kdo klaďas. Demence hlavních hrdinů nemá obdoby, za vše mluví to, jakým způsobem přijdou o svou loď a taky mě vytáčela ta ženská, která v pokročilém stadiu těhotenství leze na moře a pak si strašně stěžuje: "já jsem těhotná". ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Horor to vzdáleně připomíná tím, že "kladní" hrdinové udělají několik neracionálních kroků, které je přivodí do hodně nezáviděníhodné situace. To je asi celé, protože nikdo z nich mi nebyl natolik sympatický (ne, ani ta těhotná paní), že bych se bál o jeho osud. Úsměv mi ale navozovalo chování drsných námořníků, které absolutně nevyvádělo z míry, že jim někdo cizí leží v jejich posteli... :-) Tohle je prostě jakýsi patvar, který mě osobně hodně nudil. ()

Ivec odpad!

všechny recenze uživatele

Beriem to ako vtip. Síce hodne nepodarený vtip, ale stále vtip... Čo malo byť pointou tohoto braku naozaj netuším. Možno je chyba vo mne a je to biják Best of the best, a mne hlupákovi to nedochádza. Ale o čom má táto stupidita pojednávať mi asi zostane cudzie až do konca mojich dní. Veď v tomto filme je na desiatky nedostatkov. Možno je to dokonca jeden nedostatok ako celok. To mi je však NAOZAJ jedno. Len mi ku..va povedzte o čom to ma do riti pojednávať ?!!! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Žánrovo ťažko identifikovateľná (ale možno i preto pomerne originálna) dramatická snímka. Vyštartujú v nej proti sebe dve skupiny – a ani jedna nechce prehrať. Pôsobivá atmosféra ťažiaca z lacnej, ale dobrej výpravy. K tomu sympatickí herci (Silke z Tuno Negro), hady, klietka, Bludný Holanďan, búrka, tehotenstvo... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama