Reklama

Reklama

Depeche Mode: Devotional

Obsahy(1)

Památný záznam Devotional vychází poprvé na DVD! Dokument, který pro DEPECHE MODE natočil slavný fotograf a režisér a také dlouholetý spolupracovník kapely Anton Corbijn během jedinečného turné v roce 1993, patří k nejslavnějším v historii pop-music. V době vzniku byl nominován na cenu Grammy jako Nejlepší dlouhohrající hudební video. DVD rovněž obsahuje druhý disk jako bonus, na němž jsou zachyceny koncerty z Frankfurtu a Barcelony, dobový dokument MTV, interview s autorem snímku a další zajímavosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Troll 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší koncert Depešáků! I když se kapela v té době potýkala s drogovýma problémama (konkrétně zpěvák Dave Gahan) a bojovala s vlastníma démonama, tak na pódiu není nic znát, ba naopak! Jejich více rocková image a zvuk se zde kombinují s naprostou profesionalostí a nadčasovostí. Setlist se skládá především z pecek z tehdy aktuální desky Songs of Faith and Devotion (chybí pouze Get right with me a One caress) a předchozího alba Violator + samozřejmě starší nesmrtlené hity kapely (se skvělou předehrou Behind The Wheel nebo upravená verze Everything Counts). Navíc tento koncert zachycuje plno jedinečných momentů - Dave Gahan s dlouhým hárem a hrubým hlasem, Alan Wilder za bicíma (navíc jeho poslední koncert s DM zachycený profesionálně na DVD), doprovodné vokalistky nebo naprosto perfektní scéna s pódiem. Tomuto nadčasovému dílu není co vytknout, proto zaslouženě 5 *. ()

Sir Ludvig 

všechny recenze uživatele

Anton Corbijn režíruje koncertný záznam, rovnako ako zadné video projekcie a stojí za výtvarným riešením návrhu pódia. Depeche Mode sú na vrchole tvorivých síl. Tento koncert je umenie stojace na dlhoročnej skúsenosti zúčastnených a podopreté najoddanejšou fanúšikovskou základňou. Tento koncert je Dangerous.........!!! ()

Reklama

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Vrchol vizuální koncertní tvorby Depeche mode. Lépe už nikdy nebude. K dokonalosti chybí jediná věc, být tam a poslouchat. Energie proudí každou písní. Bisexuální hudební tenze. David se mazlí s každou písní. Dokonalé nasvícení. Je to jako horečka. Téměř 20 let starý záznam a má tolik energie. Never again. Jesus Christ himself... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vždy som bol blázon do rockovej hudby. Preto novoromantická, popová scéna išla mimo mňa. Ale takú veličinu akou boli Depeche Mode sa prehliadnúť nedalo. Výnimočná kapela. Atmosferické, rytmické, syntetické melódie s charismatickým spevom Davida Gahama. Kto by to nepoznal? DVD "Depeche Mode: Devotion" je záznam ich koncertu z roku 1993. V čase, kedy boli na vrchole svojej dlhej kariery. Obrovské pódium, veľkoplošné obrazovky, super projekcia, dokonalé osvetlenie, čistý zvuk. Výborný koncert. Martin Gore * David Gahan * Andrew Fletcher * Alan Wilder * DM **** ()

Kass

všechny recenze uživatele

Mé nejoblíbenější dílo Antona Corbijna pro Depeche Mode. Turné "Devotional" mělo na kapelu, zmítanou vnitřními démony, sebezničující dopad. Tohle se díky sugestivně pojaté stage, tonoucí ve hře barev a obrazů, podařilo jaksi magicky zachytit a dalo tím vzniknout něčemu jedinečnému. Uhlazenost vystřídala špína. Můžete to milovat. Můžete to nenávidět. Ale těžko vás to ponechá netečným. Říká se tomu umění. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama