Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé město. Malá banka. A v ní sejf plný peněz. Tři noví zaměstnanci (PAULO COSTANZO, WOODY HARRELSON, ALICIA SILVERSTONE) se rozhodnou, že ji o víkendu vykradou... až na to, že jeden neví o plánech toho druhého. A k tomu zaměstnankyně místního obchodu s oděvy (RACHAEL LEIGH COOK) plánuje pomstu místnímu milionáři (JOHN CLEESE). A pak, že na maloměstě bývá nuda! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

waltosin 

všechny recenze uživatele

Ten konec mě nakonec dostal a dal jsem tomuto filmu za tři hvězdy. Bláznivý sejf to zrovna není, spíš bych řekl že bláznivá banka, ale vtipné scény tu určitě nechybí. :) Hlavně ten konec jak ty tři to vykradou a pak se maj stát ředitelé banky a řeknou "KONČIM" s úsměvem na tváři no to mě dostalo. :D :D :D ()

baXter 

všechny recenze uživatele

Takový nic na který čučíte jen abyste na něco čučeli. Typický flák do komerční televize pro diváky sledující TV jen protože sou tak zvyklí a je jim jedno co jim kdo naservíruje. Nezajímavý, nevtipný, neakční, nijaký. Jako alternativu doporučuji akvárium s rybičkama, to je alespoň svým způsobem zajímavý. ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Docela slušná komedie, která není v ničem originální, salvy smíchu také nevyvolá, ale přesto se na ni nějakým zvláštním způsobem hezky dívá. Opět jeden z těch horších českých názvů...pokud vím, tak u nás vyšlo jen na VHS a DVD, což v porovnání s některým (naprosto) trapnými komediemi z kin je velká škoda... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zvláštně natočená komedie, sledující příběhy různých lidí a jak to tak bývá. Jedni jsou lepší, vtipnější a druzí naopak trapnější a nudnější, čímž se autoři vyvarovat nejspíš nemohli, ale co se dá dělat. Herci zas tak špatní nejsou, takže to jejich chyba být nemůže. Přitom když se podívám, kdo v tom hraje: John Cleese, Woody Harrelson nebo Paulo Costanzo, který mimochodem dostal dost velký prostor, čekal jsem i tak něco mohutnějšího a obsáhlejšího. Začátek sice začíná skvěle, ale postupem času je to jedna velká nuda, která nakonec končí v docela reálný čas, jelikož samotný film zas tak dlouhý není. Takže celkové zhodnocení, zní: nic světoborného, ale jednou se to vidět určitě dá. Nejsmutnější na tom všem je to, že příběhově by to minimálně po stránce dialogů mohlo být vtipnější, ale vše se snaží spíš o vizuální než textovou podobu humoru a nejspíš proto je to takový průměr. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Téma komedie bylo podle mého názoru výborné a mohl z toho být slušný film, ale to zpracování... Kdyby tvůrci zapracovali na scénáři a nevěnovali tolik energie poněkud stupidnímu humoru (vše kolem Woodse bylo zoufalé), mohli natočit zábavný snímek se slušnou kvalitou, takto vznikla snadno zapomenutelná podivnost, která mě fakt zklamala, od takového obsazení jsem holt čekal víc. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských lokalitách Santa Clarita a Palmdale. (Terva)

Reklama

Reklama