Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bridget Jonesová je jednatřicetiletá sympatická Angličanka, která svou osamělost zahání cigaretami, alkoholem a množstvím nezdravého jídla. Navíc má zvláštní talent na trapasy. Jeden z nich ji čeká na novoroční oslavě, kde se jí matka pokusí dohodit vhodného ženicha. Tentokrát to je protivný a snobský právník Mark Darcy, kterého zná z dětství. Nejenže je Bridget nesympatický, ale navíc se před ním ztrapní. To je poslední kapka, která ji vede k rozhodnutí omezit kouření, alkohol, nezdravé jídlo a také sny o mužích. Díky řadě drobných trapasů v nakladatelství, kde pracuje, si jí všimne její pohledný nadřízený Daniel Cleaver, který s ní začne otevřeně flirtovat. Z Daniela a Bridget se stanou milenci a žena prožívá chvilky opravdového štěstí. Toto období netrvá dlouho, protože Bridget zjistí, že ji přelétavý Daniel podvádí s kolegyní. Navíc se dozví, že její matka opustila otce. Bridget se nejprve doma opije, ale pak se rozhodne začít nový život. (TV Nova)

(více)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Monoxid

To mi mluvíš z duše :)) Já dnes jsem se na film také koukla (ne v tv, ale na internetu kvůli tomu, že to v tv bylo) a totálně jsem na film změnila názor. Naprosto úžasný.

gombarix

gombarix (hodnocení, recenze)

Renée to tady sluší víc než když je v civilu hubená, k té její ducaté tváři ty ženské tvary pasujou.

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Tenhle film jsem sledoval koutkem oka a jen chvíli, ale přijde vám normální mluvit ve filmu zcela otevřeně o sexu, ale přitom se bát ukázat kozy a nechat herečku souložit v podprsence? Není to tak trochu pokrytecké?

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

A můj oblíbený film právě začíná :-)) usadit se pohodlně do křesla pod deku a nechat se unášet brilantnim humorem ;-)))

fogFrog

fogFrog (hodnocení, recenze)

Jak si pročítám zajímavosti k tomuto filmu jsou tam uvedeny dvě chyby - jedná se o tu s brýlemi a o tu s punčocháči - a nějak mi nesedí. Skutečně má Cleaver (Grant) při vstupu do výtahu brýle a změní se Bridget (Zellweger) při zahradní slavnosti síťované punčochy za "normální"?

Azona

Azona (hodnocení, recenze)

Nemátu tu někdo na dvd nahranou tu dabovanou verzi z TV Nova?

daEmoNickY

daEmoNickY (hodnocení, recenze)

MattsStar Wars? O těch jsem nic neříkal, i když tam Lucas prý použil něco z vlastního života, ale třeba příběh v Deníku BJ liliggirl prožila, co já vím. Anebo ho mohla čist v Bravíčku, tam si je přece nevymýšlí, hehe ...

Matts

Matts (hodnocení, recenze)

daEmoNickY: no filmové postavy toho prožívaj docela dost. třeba v takovejch Hvězdnejch válkách. Takže podle týhle logiky jsou Star Wars taky film ze života. Takto potom jo.

Matts

Matts (hodnocení, recenze)

liligirl: Tohle je příběh ze života???? Na tos přišla jak? Šmarjá.

liligirl

liligirl (hodnocení, recenze)

Skvělý film se skvělými herci. Tento film má hezký příběh ze života a to se mi líbí. Takže není co dodat

M.lasicka

M.lasicka (hodnocení, recenze)

Tento film jsem shlédla za poslední roky několikrát a pokaždé jsem se dobře bavila. Vtipné dialogy, dobrý spád, skvělé herecké výkony. Pohodová a inteligentní komedie. Určitě doporučuji.

Webb

Webb (hodnocení, recenze)

Matts: Máš sakra pravdu. Když jsem tento film viděl tady na databázi v červený barvě tak jsem si říkal "jo to bude zase super film" a když jsem si ho sehnal a pustil tak už po pár minutách jsem dostal tak nafackováno jak jsem to rozhodně nečekal. Fakt otřes!!! Všechno na tomto filmu mi bylo hrozně nesympatický. Lidi co to hodnotili naprosto zmagořili a neprohlídnou tento odpad! Cítím se trapně když jsem si přečetl že mají natáčet trojku a to jsem neviděl dvojku (jaké já měl neuvěřitelné štěstí)

Matts

Matts (hodnocení, recenze)

procter32: "tento film ukazuje normálnu ženu s normálnymy problémamy a nie nejakú silikonovu krasku, asi preto sa mi ten film tak páči." ... FUCK OFF!!! Viděls (as) to vůbec??? Jako jestli zrovna tenhle film ukazuje normální ženu, tak potěš koště.

procter32

procter32 (hodnocení, recenze)

tento film ukazuje normálnu ženu s normálnymy problémamy a nie nejakú silikonovu krasku, asi preto sa mi ten film tak páči.

Lumča

Lumča (hodnocení, recenze)

Oddychový film, který je zahrán na jedničku. Najdou se zde i poměrně podařené vtipné pasáže. Až na Bridget, která mi je nějak nepříjemná, je to opravdu povedené.

pakobylka

pakobylka (hodnocení, recenze)

Pro mě nijak výjimečné. Docela jsem se bavila a občas i zasmála, ale znovu bych Bridget Jonesovou už vidět nemusela.

TheJames

TheJames (hodnocení, recenze)

Fakt že u tohoto filmu se vždy zasměju. Renée tento film zvládla moc dobře

Matts

Matts (hodnocení, recenze)

Já to nechápu - co na tom filmu všichni vidí? Vždyť je to naprosto podprůměrnej shit s nezajímavým dějem. "Obyčejný příběh obyčejné třicátnice" - cože???? Mezi PRVOPLÁNOVÝM KÝČEM a ROMANTIKOU je sakra rozdíl...

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

A kde jako je ta romantika a ten humor? Jsem asi viděl jiný film :-(

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

Mno rozhodně jeden z nejlepších výkonů mé oblíbené Renée... s tím,že Colin a Hugh bezvadně sekundují..... bezva film s trefnou písničkou a scénkou při úvodních titulkách :-)

Kedar1

Kedar1 (hodnocení, recenze)

Mám s dobou uvedení tohoto filmu do kin spojenu jednu příjemnou životní etapu, takže je pochopitelné, že dávám pět hvězdiček nejenom za bezchybné výkony především Reneé, ale i za jistou formu "pomoci" :)))

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

no ale rozhodne jedna z nejlepsich romantickych komedií posledních desíti let:)

Související novinky

Hvězdy hollywoodské hudby rozezní Obecní dům

Hvězdy hollywoodské hudby rozezní Obecní dům

09.03.2023

Světové hvězdy filmové hudby zavítají do Prahy na Composers Summit 2023. Druhý ročník kromě workshopů a přednášek nabídne ve dnech 14. a 18.dubna dva unikátní koncerty. Ústřední melodie oceňovaných… (více)

Reklama

Reklama