Reklama

Reklama

Hoppity se vrací

  • Česko Hopity (více)

Vynikající animovaný snímek zavede diváky do fascinujícího světa vesničky Bugville, která leží uprostřed broučí metropole. Když se sympatický luční koník vrátí do Bugville, zjistí, že rozbořený plot a bezohlední lidé ohrožují existenci města. Své kamarády tak přestěhuje do nedaleké krásné zahrady, která patří skladatelům písní Dickovi a Mary. Brouci se však záhy bohužel musí vrátit. A vše se ještě zhorší, když se koníkova láska musí vdát za padoucha. Pokud se Dickovi a Mary podaří sehnat peníze na záchranu domu a zahrady, zajistí obyvatelům Bugville bezpečný domov. Tomu však chce padouch a jeho poskokové zabránit. Podaří se koníkovi zachránit kamarády i milovanou bytost? Animovaná klasika nadchne nejen děti. (Filmbox)

(více)

Diskuze

Baron Orange

Baron Orange (hodnocení, recenze)

Ethell

Dobrý den, náhodou jsem si dnes všiml, že jste již loni v létě reagoval na moji prosbu, zda někdo nemá film Hoppity se vrací. Bohužel jsem zaregistroval Vaši zprávu až dnes. Pokud nabídka platí, rád bych se dohodl. Pokud se k Vám moje zpráva dostane, tak mi můžete raději napsat na mail, protože tady je to dost nepřehledné a zprávu jsem objevil více méně náhodou, děkuji předem Petr Baron Orange :-)

 

Můj mail.: baronorange@seznam.cz 

 

P.S. Pokud byste chtěl něco jako protislužbu nebo na výměnu, filmů mám dost, ale nemám dost sil si je zde vyplnit do filmotéky. Mám síťové uložiště a všechny filmy ukládám tam, DVDéčka jsem dal pryč, zabíralo to moc místa ...

Uživatel Kass smazal svůj příspěvek.

Baron Orange

Baron Orange (hodnocení, recenze)

Tqatro

Chtěl bych se jenom zeptat, zda jste již pochodil a film sehnal. Měl jsem ho kdysi na VHS, někomu jsem to půjčil a dotyčný nevrátil, hlavně jsem zapomněl, komu jsem to půjčil. Váš příspěvek je tu již zhruba rok a půl, tak jenom, kdyby se Vám náhodou někdo ozval, dejte prosím vědět. Děkuji za odpověď.

na příspěvěk reagoval Kass, Ethell

Reklama

Reklama