Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentka FBI Gracie Hart se stala mediální hvězdou poté, co zabránila atentátu během slavnostního vyhlášení Miss USA. To jí komplikuje práci, když málem zmaří akci při přepadení banky, protože ji pozná jedna z přítomných žen. Naštvaný šéf McDonald jí dá na vybranou, buď skončí v kanceláři, nebo se stane novou tváří FBI a bude zastupovat úřad na veřejnosti. Naštvané Gracie se nedaří ani v soukromí, právě se vzpamatovává z rozchodu s Ericem. Nakonec s odporem na svou novou roli kývne. Popere se kvůli tomu s agentkou Sam Fullerovou, která je novou posilou jednotky, a projde opět pro ni ponižujícím procesem zkrášlení. O rok později je už ve své nové "kůži" dokonale zabydlená a vše s přehledem zvládá. Bohužel zůstává novou Gracií i v soukromí, což se odráží na jejím povýšeném chování k fanouškům i Sam, která jí byla přidělena jako ochranka. Vše se změní, když jsou v Las Vegas uneseni její přátelé, moderátor Stan Fields a Miss USA Cheryl Fraiserová. Gracie je sice vyslána do Vegas, aby uklidnila veřejné mínění, ale když ji samolibý šéf místní pobočky Collins odmítne k případu pustit, rozhodne se jednat na vlastní pěst. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu malý krůček dolů, ale aspoň autoři zkusili trochu jiný pohled. Vidět, jak se ze Sandry Bullock stane během jednoho střihu naprosto namyšlená, arogantní potvora je opravdu příjemnou změnou. Ve výsledku je pointa celého příběhu dost velké klišé, které hodně ukazuje na neschopnost tvůrců čehokoliv vtipného. V celku bravurně se podařilo tvůrcům vypořádat se s hezounem jménem Benjamin Bratt, který pravděpodobně dvojku odmítl. Jinak jde opět o komedii, která nemá žádné nároky na diváka, někteří to jistě ocení. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

První díl téhle občas praštěné a místy zábavné komedie vytřískal z kin několikanásobek svého rozpočtu a jak zákon Hollywoodu velí, dojnou krávu je třeba dojit a dojit. Tak přišel druhý díl a Sandra opět zvládla roli drsňačky na jedničku. Tahle dáma ví, co se dnešnímu publiku líbí a není divu, že ji doteď všichni milují. Jasným důkazem budiž úspěšnost všech filmů, ke kterým propůjčila své jméno. Každopádně... druhý díl se točí okolo povyku, který se strhnul kolem agenty po úspěšném absolvování Miss USA a jejího vztahu s Ericem, který očividně odmítl účast ve druhém díle, aby si zachoval dekorum a nezbořil svou kariéru (nikdy ho tak ve filmu neuvidíme, Sandra o něm nebo s ním jen mluví po telefonu). Vztah se vyřeší hned, protože Sandra je odmítnuta a její role agentky je také ohrožena, protože je prozrazena její identita. Vrhá se tak na novou kariérní dráhu krásné tváře FBI a bude propagovat slavnou agenturu. Film není ničím výjimečný. Máme zde sidekicky různých povah pro komediální odlehčení, pár dobrých hlášek a situací a Williama Shatnera :). Ve více dobře naladěných lidech je to dobrá komedie, nevím jak moc bych se u toho smál sám. Průměr. ()

Reklama

Cortesz odpad!

všechny recenze uživatele

Už jednička byla pitomost, ale dalo se na to koukat díky Michael Caineovi a Bullock. Ale zde ? Zde sice byla Sandra, ale to co předvedla to bylo do nebe volající a vlastně zapřela vše to co předváděla v prvním díle. Místo ní si zde hraje na drsnou jakási terminátorka, která nehne ani brvou v jakékoli situaci, ale bavila mě více než ta trapná Bullock, která mě tak vytáčela stím svým chováním, že sem to vzdal a šel raději spát. Proto takové hodnocení. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsem Váš tělesný strážce, takže potřebuju tělo, co hlídám." Nejsem chlap jako Fullerová a taky si nejsem jistý tím, jestli nejsem xenofob, když si myslím, že Missky jsou mnohem hezčí, když nemluví. Přestože bych si návrat chrochtající agentky dokázal představit mnohem vtipnější. Moc jsem se zkrátka nepobavil, ale poučil jsem se docela dost. Jednak o tom, že kupování tampónu je práce pro opravdového muže a praktické je zejména to, že je vhodné stříkat si lak na vlasy na pozadí, aby se nezařezávaly plavky. To určitě použiju. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

V titulkoch tohto filmu je napísané komédia? Nie toto nie je komédia. Toto je film, ktorý sa tvári ako komédia a ako akčná komédia. Počas celého filmu som sa ani nepousmial - niečo podobné ako keď som sledoval Batmana. A vôbec celkovo som sa nudil, Bullock podala dosť podpriemerný výkon, jej slabé chvíľky aspoň trochu osvetľovala Regina King. Snáď ešte koniec sa dal, ale celý ten film bol pre mňa zbytočnou stratu času ... Hoci dávam ** som dosť sklamaný a dosť som sa nudil ... ()

Galerie (73)

Zajímavosti (12)

  • Pro Treata Williamse je úloha Collinse návratem na filmové plátno. Poslední roky se věnoval televizním produkcím. U nás jsme ho mohli vidět například v rodinném seriálu Everwood (od r. 2002). (imro)
  • Film během prvního víkendu (25. - 27. 3. 2005) v USA utržil 14 milionů amerických dolarů. Celkové tržby se nakonec v amerických kinech vyšplhaly na 50 milionů amerických dolarů. Pro porovnání - první film Slečna Drsňák (2000) vydělal v USA během prvních třech dní 13,8 milionů a celkově 106,8 milionů dolarů. (imro)

Reklama

Reklama