Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentka FBI Gracie Hart se stala mediální hvězdou poté, co zabránila atentátu během slavnostního vyhlášení Miss USA. To jí komplikuje práci, když málem zmaří akci při přepadení banky, protože ji pozná jedna z přítomných žen. Naštvaný šéf McDonald jí dá na vybranou, buď skončí v kanceláři, nebo se stane novou tváří FBI a bude zastupovat úřad na veřejnosti. Naštvané Gracie se nedaří ani v soukromí, právě se vzpamatovává z rozchodu s Ericem. Nakonec s odporem na svou novou roli kývne. Popere se kvůli tomu s agentkou Sam Fullerovou, která je novou posilou jednotky, a projde opět pro ni ponižujícím procesem zkrášlení. O rok později je už ve své nové "kůži" dokonale zabydlená a vše s přehledem zvládá. Bohužel zůstává novou Gracií i v soukromí, což se odráží na jejím povýšeném chování k fanouškům i Sam, která jí byla přidělena jako ochranka. Vše se změní, když jsou v Las Vegas uneseni její přátelé, moderátor Stan Fields a Miss USA Cheryl Fraiserová. Gracie je sice vyslána do Vegas, aby uklidnila veřejné mínění, ale když ji samolibý šéf místní pobočky Collins odmítne k případu pustit, rozhodne se jednat na vlastní pěst. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Van Tongeren: 1. Wikked Lil' Grrrls - Esthero ,2. I'm a Bomb - Natasha Bedingfield ,3. Trouble - Pink ,4. Black Betty - Spiderbait ,5. (You're) Having My Baby - Paul Anka ,6. She's a Bad Mama Jama - Carl Carlton ,7. Fire - The Ohio Players ,8. Don't Leave Me This Way - Thelma Houston ,9. I'll Take You There - The Staple Singers ,10. Proud Mary - Ike Turner ,11. New Attitude - Patti LaBelle ,12. Cabaret - Liza Minnelli, ()

moriero odpad!

všechny recenze uživatele

Jak tady už někdo napsal. Jednička byla o tom, jak si skvěle sarkastická agentka hraje na missku. Tento skoro dvouhodinový paskvil je už ale o tom, jak si tupá misska hraje na ostřílenou agentku. Chemie mezi Bullock a King nefungovala vůbec ... a vlastně tam nefungovalo nic. Scénář, střih ani režie. Bylo to smutné, trapné a zbytečné. Jako divák se cítím podveden, zneužit a nasrán. ()

Reklama

Mauric 

všechny recenze uživatele

Horší než jednička,ale zas tak strašný to nebylo.Krásně jsem se u toho naobědval,u dojemných scén jsem koukal do pizzy(s ančovičkama Leo =o) ) a kdykoliv během filmu jsem si odskočil k paní ledničce a strýčkovi špajzovi(né,že bych byl nějakej jedlík,zeptejte se Vitasona :) ).Člověk vlastně o nic nepřijde když pár scén vynechá,ale celkově vzato mě tenhle film nenudil a divim se,že zastává místo v BOTTOM200.Žádnej trhák to neni,ale těch 40% si zaslouží. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ako mať to v sobotu cez obed zapnuté v práci sa to prežiť dá. Čo nechápem, je rozhodnutie tvorcov predstaviť dve ženy v radoch FBI tesne pred štyridsiatkou na mentálnej úrovni stredoškoláčok (maximálne) z pomocnej školy. Dosť mi to pripomenulo Policajt v BH 3 a nielen nejakou zábavnou atrakciou v parku. Chudák William Shatner, dnes sú herci starej školy schopní urobiť pre peniaze všetko. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Nepříliš povedené pokračování docela zábavné jedničky. Většina vtipů mi asi ušla, nebo jsem je nedokázala odhalit. Bárbínovská Sandra Bullock mě nenadchla, ani její "drsná" parťačka Regina King. Postava Grace Hartové mi byla po většinu filmu zcela nesympatická. Ale to všechno bych snesla. Za největší utrpení považuji závěr. Kéž by film skončil šťouchnutím nadřízeného do vody a né moralizujícím závěrem na téma světový mír. To už bylo opravdu silné kafe. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (12)

  • Scény natáčené mimo Ostrov pokladů na bulváru Las Vegas Strip komplikovaly silné písečné bouře. (Tereza666)
  • Film během prvního víkendu (25. - 27. 3. 2005) v USA utržil 14 milionů amerických dolarů. Celkové tržby se nakonec v amerických kinech vyšplhaly na 50 milionů amerických dolarů. Pro porovnání - první film Slečna Drsňák (2000) vydělal v USA během prvních třech dní 13,8 milionů a celkově 106,8 milionů dolarů. (imro)

Reklama

Reklama