Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

castor 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti thrillerům/hororům, kde je znát mizerný rozpočet a přítomnost tří a půl herce. Ty svede dohromady snaha jednoho z párů pláchnout přes hranice, ještě předtím si ale udělají nucené zastaveníčko u benzinové pumpy (na kterou mimochodem za celou dobu nepřijede žádný jiný řidič tankovat). Tam se začne umírat, nesmyslně blábolit (biolog a jeho všemožné teorie) a amputovat končetiny (co s amputovanou/napadenou rukou udělají, je ale záhadou). Na všem teplém parazitující příšerka je docela fajn, herci nejsou až tak špatní, nicméně chyběla mi pořádná atmosféra a hodně štval zbytečně nepřehledný střih!! ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Z filmu jde cítit zřejmě malý rozpočet, atmosféra se daří tvořit, člověk se místy cítí trochu napjatý. I zde se vyskytujou takové ty tradiční napínáky, kdy pak něco spadne a veškerou mravenčí snahu hrdinů zhatí. Škoda rychlého střihu, monstrum nevypadalo špatně, jen kdyby nám ho pořádně ukázali. Taková večerní koukajda co by zapadla do programu většiny TV. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Splinter je originální virus/bakterie/houba, která přeskakuje z člověka na člověka a je schopna ho vysát a pak ovládat. Horor, kterej se odehrává převážně na benzínce a jen s opravdu pár lidma, funguje dobře. Nízkorozpočťák, ale kvalitní. Atmosféry a napětí to sice moc nepobralo, člověk neměl o žádnou postavu extra strach, ale ten virus to tak nějak dokázal táhnout sám. Do toho trochu krvavejch a lámání končetin scének. Jen bylo vidět, že na to finále nezbylo moc peněz. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

A pak že se "dneska" netočí dobré horrory a nemusí to být ani filmy profláklých filmařů, s profláklými herci a áčkovými zápletkami. Tohle je zákeřný útok zezadu. Skoro doslova. V jisté míře zajímavá zápletka, pozoruhodné monstrum, dobře napsané a odehrané postavy (ten brýlatý študentík byl skvělý a jeho postava měla i dobrý vývoj). Hodně se mi líbilo to skryté poselství, že každý, ať už mámk něčemu předpoklady, nebo naopak nemá, nakonec má své místo v kolektivu/společnosti a každý je k něčemu dobrý. Kupodivu mi překvapivě ani nijak nevadil ten rychlý střih při vypjatých situacích, zvláště ve spojení s monstrem, protože jsem to bral jako jakousi jeho součást, přívlastek jeho pohybu/akce/projevu. Má to skoro všechno, co má dobrý horror mít a to i přesto, že to operuje s již profláklými postupy. Navzdory jim dokázal Wilkins ukázat, že i s tím se dá udělat dobrý film. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno a ať přemýšlím jak přemýšlim,nenapadá mě,za co tu je tolik hvězdiček,ale pokusím se obhájit moje podstatně menší hodnocení. Za prvé: nesympatičtí herci. Za druhé: nějak jsem ještě nepochopila,co ve filmu vraždilo,kde se to vzalo a z čeho to je. Za třetí: celou dobu byli hlavní hrdinové na jednom a tom samém místě. A za čtvrté: neuspokojila mě kamera(zvlášť když byl záběr na ,,tu věc" ,co působila nepříjemnosti i když vím,že to bylo z čistě finančích zálěžitostí.) Nevím,prostě mi to nesedlo. :-/ ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)
  • Na Sceramfestu získal snímek šest cen. Toby Wilkins za nejlepší režii, David Michael Maurer za nejlepší střih, Ozzy Alvarez za nejlepší make-up, Elia Cmíral za nejlepší hudbu, Ted Kroeber a Kai Barry za nejlepší kameru a tým specialistů za nejlepší speciální efekty. (Terva)
  • Fangoria Chainsaw udělila Justinu Raleighovi a Ozzymu Alverazovi cenu Motorová pila za nejlepší make-up. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno