Reklama

Reklama

ABBA: Our Last Video Ever

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Krátký film ABBA: Our Last Video Ever vypráví příběh o tom, jak to chodí na velkém hudebním vydavatelství, když chce mladá nadějná kapela vydat album. (Paity)

Recenze (14)

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* nic světoborného pod sluncem v tomto kraťasu nehledejte, ale jako fanouška švédské skupiny to potěšilo a pobavilo. Vlastně je to taková předzvěst k muzikálu Mamma Mia, protože se nejspíš poprvé jejich písničky staly součástí příběhu. Má to humor a jsou tu v epizodních rolích všichni z ABBy, včetně pár jiných celebrit. Takže myslím, že dokážu dát téhle loutkové hříčce své čtyři hvězdičky. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Kraťounký příběh o tom jak loutková ABBA ke štěstí nepřišla, přihlíží i skutečná ABBA a hudbu obdivuje a určitě i závidí např. Cher. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Hudební průmysl je svinstvo a čtyři dřevění abbáčci to poznají na vlastní kůži. Mne to tedy hodně pobavilo, protože písničky byly skvělé, citace hereckého křoví z textů Abby byly trefné, mihnutí zestárlých hvězd potěšilo a závěrečné nastoupení do výtahu z filmu Abbamánie bylo prostě skvělé. Více podobných kravin a svět rozhodně bude příjemnějším místem k žití. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

K tomuto videu jsem přišel jak slepý k houslím, neboť ABBU jsem nikdy neposlouchal a nikdy poslouchat nebudu, ale musím uznat, že jejich Last Video Ever má něco do sebe - krátké, vtipně komponované shrnutí jejich největších hitů... Inu, mějte se pěkně, ale už se nevracejte :) 6/10 ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Krátký film natočený za účasti švédských Monty Pythonů - tedy Killinganget. Kdo neviděl a chce, tak může: na youtube. Další filmy z dílny zmíněné skupiny komiků už jsou rozhodně delší: Torsk pa Tallin, Fyra nyanser av brunt nebo televizní série Percy Tarar. Ale rozhodně za to taky stojí. :-) ()

meave 

všechny recenze uživatele

6 minút neuveriteľných pohľadov a vtipných bonmotov. To, čo v niektorých prípadoch stačí na celý fim, je tu zhustené, vyluhované a namixované do ABBA koktailu - rozhodne skvelo využitý čas. Neviem, či som už videla lepšie video. ()

boni 

všechny recenze uživatele

Nádherná pocta jedné nejlepších hudebních skupin všech dob a musím říct, jak jsem strašně rád, že jejich nesmrtelná hudba si najde fandy i mezi mladší generací, já budiž důkazem, a to mě naplňuje zřetelnou vizí, že i za 100 let se bude na diskoškách trsat na ty legendární songy. Skvělé, opravdu. ()

ACIM 

všechny recenze uživatele

ABBU neposloucham ale tohle je fakt dobre..doporucuji(no stejne to trva jen neco pres 6 min:) dekuju šárce:)) ()

Reklama

Reklama