Reklama

Reklama

Sedmý hřích

  • USA Original Sin (více)
TV spot

Obsahy(1)

Kuba, devatenácté století. Bohatý obchodník Luis Vargas (Antonio Banderas) hodlá upevnit své společenské postavení sňatkem s Američankou. Nehledá skutečnou lásku a dohoda je uzavřena čistě na obchodním základě. O to víc je pak překvapen, když mu do života místo prosté ženy vstoupí svůdná Julia (Angelina Jolie). Netrvá dlouho a Vargas se do ní zamiluje. Zanedlouho se objeví i tajemný a podezřívavý Walter Downs (Thomas Jane), který tvrdí, že Julia není tím, kým se být zdá. Vargas sice zpočátku odmítá uvěřit, ale když manželka zmizí i s jeho penězi, rozhodne se zjistit, jak se věci doopravdy mají. Vydává se na pouť temnou stranou vášně, která jej může zavést až do pekel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (178)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Příběh jen na to že je tak dlouhý, je svým způsobem dost nudný. Sexy Angelina je asi tím jediným, co mě zde zaujalo a kurňa postelová scéna s Banderasem je pomalu to jediné, co si při vzpomenutí na tento film po čase vybavím. Mělo to být hlavně o emocích, ale ty neměly tu správnou chemii, aby více zafungovaly, no a hlavně již zmíněný příběh není nějak extra záživný. Těch několik „zvratů“ to moc nevytrhlo, když omáčka okolo byla značně nedochucená… ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Přesně si pamatuju, jak tento film vstoupil do kin a jak se lidi na něj hrnuli. Trailery lákala na obnaženou Angelinu Jolie a na svůdnou a dráždivou erotiku mezi ní a Antoniem Banderasem. Po skoro dvaceti letech se film dostal i ke mě. Jako puberťáka mě totiž docela zajímal též, ale z naprosto jiných důvodů než dnes. V současnosti jsem na snímek hleděl jako na drama, kterého se mi zase tolik nedostalo. Onanisté si nejspíš přijdou na své v první části filmu, kdy se na sebe novomanželé vrhají a rozdávají si to celkem často. Pak už jen Jolie ukáže svá obří prsa. Mě osobně se nijak zvlášť nikdy nelíbila a nebyla mou svysněnou. Každý máme jiný ideál krásy. A ani jsem ji nepovažoval za bůhvíjakou skvělou herečku. To Antonio Banderas je jiné kafe. Ale faktem je, že do Havany devatenáctého století se oba hodí a celkem překvapivě jim to ladí i spolu. Samotný film je bohužel natahován seč může a po slibném začátku, kdy žena zmizí i s prachama zde máme celkem nůďo. Veškeré drama žádné, jen jedno překvapení pro diváky je nahrazeno druhým. Překvapivé rozuzlení je trumfováno dalším a divák tak do poslední chvíle opravdu netuší, jak to celé vlastně může skončit. Jako by spolu filmaři hráli Mariáš a jeden trumf stíhal další. Aby konec byl vlastně nejpřekvapivější tečkou vůbec. Záleží co od filmu čekáte. Dráždivá erotika se koná tak možná pro pubertální jedince. Drama jen chvíli. Sedmý hřích zkrátka vystihuje nejvíc - nenadchne, ale ani neurazí. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobrý film v štylizovaní sa do niečoho tajomného a zahaleného do rúška, ktoré treba odhaliť, aby z toho vznikol prekvapivý zvrat. Avšak problém je, že viac než odhaľovanie toho neznáma tu šlo o odhaľovanie Angeliny. Nie je dobré, ak si po istom čase divák v podstate ani nepamätá dej filmu, len si je na istom, že sa v ňom odhalila istá celebrita. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nudný a hloupý scénář, který Michael Cristofer napsal, sám také zrežíroval. Nudně a hloupě (čili by se poněkud škodolibě dalo říci, že odvedl dobrou práci). Co má být překvapivé, je sprostě očekávané, co má gradovat, ubíjí nudou, co má působit dojemně, je trapné až hanba. A nevýrazný pár Banderas a Jolie výsledku také nepomáhá... Ne, ne, ne, není to ani podprůměrné, je to skrnaskrz špatné. Je to hodinu a tři čtvrtě trvající telenovela obsahující vše, co je telenovelám vlastní. Zaujala mě vlastně jen hudba Terrence Blancharda. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film se mi moc líbil. Nemohla jsem si nechat ujít tohle úžasné duo a spolu jim to vážně sedlo. Děj filmu je zajímavý a zapletený. Od první chvíle jsem věděla, že Angelina bude pěkná mrška ale k ní to sedí. Líbila se mi zápletka i konec. Je to poutavé, zajímavé, napínavé, romantické a je tam i postelová scéna. Mě se film líbil. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Dům s plantáží je skutečný velkostatek s cukrovou třtinou, ale opuštěný. (HappySmile)
  • Některé scény byly vystřiženy, aby film v USA nedostal rating "NC-17"- tj. do 17ti let nepřístupno ani v doprovodu dospělého. (HappySmile)

Reklama

Reklama