Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

Pitam 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštním způsobem milá a zábavná komedie. Ovšem ne každý ji asi zvládne strávit. Naprosto zkažená, obludná a absurdní myšlenka zneužití světa mentálně postižených lidí je tu díky skvělému Johnnymu Knoxvillemu tak nějak ospravedlněna a tvůrci filmu za to možná nakonec ani nepřijdou do pekla... Celý děj je naprosto předvidatelný, včetně sladkého konce, proto dávám jen průměrné hodnocení. Nicméně musím se přiznat, že jedno oko nezůstalo suché a spousta parafrází či narážek na svět "normálních lidí" byla velmi vtipná. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Jediná věc, které mě na tomto snímku upoutala, bylo obsazení hlavního hrdiny. Že zrovna v komedii, která se točí okolo postižených dětí/lidí, se objeví staré (pardon za to slovo) prase Johnny Knoxville, jsem opravdu nečekala.. To je asi tak jediné, co mě zaujalo.. Děj mi přišel nudný už jen proto, že bylo jasné jak to dopadne, a hlavně trapný.. Nemluvě o tom, že předstírání postižení mi přišlo v některých scénách až nechutné(?) nemotální(?).. nevím jak to nazvat. ()

Reklama

Santino7 

všechny recenze uživatele

Stupídne, nezaujímavé, nevkusné... dalo by sa nájsť viacero prirovnaní a väčšina by bolo významovo podobná. Je pravda, že dejovo je tento film na bode mrazu (čo iné sa aj dalo čakať - v hlavnej úlohe Johnny Knoxville). Lenže z iného uhla pohľadu, keď rezignujete na akúkoľvek komédiu a prestanete v tom hľadať aspoň štipku serióznosti, možno sa aj trošku (aj keď nič svetoborné to nie je) zasmejete. Hodnotenie možno až príliš optimistické na to, čo tento film môže ponúknuť... 2/5 ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Vtipné a dojemné zároveň. Hlášky: Poškrábal jsi mi CD. To je moje křeslo. Nebo závěrečný proslov brejlatého tlouštíka, který se ne vlastním přičiněním dostal na stupeň vítězů. To je jen zlomek toho, co je k vidění v této zábavné komedii, plné skvělých hlášek. Na to, že to byl film o mentálních klucích, (což je velmi těžké podat takovou formou, aby to nikoho neuráželo) tak podle mě tento film urážející nebyl a tvůrci dobře poukázali na svět těchto jedinců. A proto ode mě získává tento film palec nahoru :) // (4.1.2012) - Po více jak 2 a půl letech přidávám ještě pár slov. Film jsem do dneška viděl už alespoň 4x a pokaždé se skvěle bavím. CZ dabing je moc povedený. Ještě jedno shlédnutí a vidím to na FSL :) 90% (with J.) ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Typická a ohraná komedie o přetvářce, tentokrát na paraolympiádě, která si nezaslouží více než pouhou jednu hvězdu. To, že mě tyto nehorázně ohrané a podprůměrné komedie, u kterých se snad nikdy nezasměju, i přesto baví, stejně tak jako všechno s Johnnym Knoxvillem a Katherine Heigl, za to už bohužel nemohu :D. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Profesionální zápasník Terry Funk si ve filmu střihl malou roličku. (HappySmile)
  • Trvalo 7 let než se film začal natáčet. (HappySmile)

Reklama

Reklama