Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (216)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Podle mě příjemná komedie, kterou jsem viděl už asi čtyřikrát. Sice to zní dost střeleně přijít k prachům díky podvádění na paralympiádě, ale myslim, že všechno zůstalo v mezích dobrýho vkusu a to oceňuju. Fórů je tu celkem dost a pár vyloženě špičkovejch. Trochu váhám s procenty a asi bych normálně dal sedmdesát, ale Katherine Heigl je kočka k pomilování a jen kvůli ní to zvednu (to hodnocení ;-)). 80 % Oblíbená část- Steve u zpovědi ()

Slam7 

všechny recenze uživatele

Amerických komedií najdeme mraky, některý špatný, některý lepší, je jich tolik, že občas nevim, kterou shlídnout. Ale tady jsem se trefil dobře! Fakt výborně jsem se bavil, ikdyž mi občas humor na adresu postižených přišel dost krutej, ale v tomhle filmu je to tak dobře zaobalený, že by to nikoho nemělo urazit. Johnnyho Knoxvilla jsem neviděl špatně zahrát žádou roli a tady to neni vyjímka, zahrál to parádně!!! ()

Reklama

himor 

všechny recenze uživatele

Typický Knoxville...strašná hovadina a čo je ešte horšie, hrajú tam postihnutý či už telesne, alebo duševne...nehovorím to preto aby som sa na nich bavil, skôr preto, že to bolo čisté znevažovanie ľudí s postihnutím. Ako dali im prácu a tak, ale toto bolo príliš. Ale k filmu...nápad za hovno, o hercoch pomlčím. Ja neviem nepripadalo mi to ani smiešne...skôr hlúpe. max 30% ()

HDeer 

všechny recenze uživatele

Priemerná americká komédia s peknou myšlienkou, ktorá stojí za to byť prezentovaná. Pointa ale dosť redukuje kvalitu filmu a s ňou klesá aj pútavosť. Pri filme som sa miestami dosť nudil a z vtipov si pamätám menej ako polovicu. Ak chce niekto propagovať spomínaný materiál, je potrebné aby do filmu pridal adekvátnejšiu atmosféru ktorú by príjemne doplnil sarkazmus. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Nič moc teda. V podstate som dosť sklamaný, pretože od filmu s takýmto príbehom a Johnnym Knoxvillom v hlavnej úlohe som očakával poriadnu kopu zábavy v štýle Jackass. Tvorcovia sa však zrejme báli urobiť si príliš veľkú srandu z postihnutých ľudí. Nuž ale pár krát som sa aj zasmial, takže to nie úplne zatrateniahodný film. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Film dostal požehnání od paraolympioniků. (HappySmile)

Reklama

Reklama