Reklama

Reklama

Princezna ledu

  • USA Ice Princess (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Casey se snaží získat stipendium na Harvard. Přijímací komisi ale musí předložit samostatný projekt. Rozhodne se zkombinovat své dvě vášně - fyziku a krasobruslení. Chodí se dívat na tréninky mladých krasobruslařek a vytvoří projekt, který radí krasobruslařkám, co mají na svých pohybech zlepšit. Nakonec začne sama trénovat pod vedením matky své spolužačky Gen, přísné a náročné Tiny Harwoodové. Ta objeví její nesporný talent, a Casey se ze začátečníků dostává rovnou do juniorek. Aby si na trénink vydělala, nabere si spoustu brigád, čímž ovšem trpí její příprava do školy. Matka jí krasobruslení zakazuje. Casey také zjistí, že její fyzikální projekt je úspěšný a může jí vydělávat peníze. Na přeborech, kde závodí společně s Gen, je tak dobrá, že trenérka, v obavě, aby její dceru nepřipravila o postup, dá Casey schválně nové boty, které jí rozedřou nohy do krve. Casey je její zradou hluboce dotčena... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem viděla ještě v době, kdy jsem žrala americké romantické komedie - a téhle nic nechybělo. Možná to nebyl účel, ale mezi nejsmíchuhodnější věci patřilo využití fyziky v krasobruslařské praxi v interpretaci slečnou, která má úsměv větší než mozek. Jo a jako malá (rozumějte ve 4, 5 letech) jsem na krasobruslení vydržela koukat hodiny, takže i u tohohle filmu jsem vydržet dokázala. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Nic dechberoucího jsem od filmu neočekávala. Holčina, která spíše rozumí fyzice a ve svém volnu si jen tak bruslí na zamrzlém rybníku, se stane sportovkyní, ke který stačí jediný kurz, aby všechny strčila do kapsy, jak jí to skvěle jde. I ten přirozený talent má něco do sebe, ale tohle byl tak strašně rychlý vzestup. No čeká jí tvrdá práce a dřina. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ledové ostří 7? Sbírat poznatky o fyzice nebo plyšáky z ledové plochy? Uspokojit matku nebo sebe (citově)? Harvard nebo Trojitý lutz? A nebo obojí s bonusem okatého rolbaře, co přijede svoji princezně vyžehlit kluziště až před dům - samozřejmě nepřipoután a bez SPZ? Jestli máte zájem tyto otázky řešit, dotankujte si k mému hodnocení klidně plnou nádrž - pokud ne, sledování Ice Princess je pro vás stejně marné jako bruslení na Máchově jezeře. V červenci.. ()

Brygmi 

všechny recenze uživatele

Casey je pilná studentka, která ze všeho nejvíce touží dostat se na Harvard. Ale pak jednoho dne stoupne na led a zjistí, že má talent a všechny předpoklady pro to, stát se krasobruslařkou. Ech.. Nemohu si pomoci, ale tomuhle filmu jsem prostě nemohla věřit ani sekundu. Takhle to prostě v životě nechodí a chodit nebude. To už se spíš milionář zamiluje do prostitutky... Co se týče obsazení, tak skromnou, milou a nadanou Casey ztvárnila Michelle Trachtenberg, pro kterou mám určitou slabost už od dob Buffy. No… Hezoučká je sice pořád, ale scénář se k ní zrovna pěkně nezachoval a její po všech stránkách dokonalou postavu nelze mít rád. Spíš jí budete přát, aby spadla a zlomila si obě nohy. Jako velký klad vidím Hayden Pannettiere (ano, po krasobruslení přišlo roztleskávání). Taky se občas chová nelogicky, ale Hayden hrát umí a má v sobě zvláštní kouzlo. Stačí jediný úsměv a vás napadne, že ten film možná není zas až tak špatný... Ale... on je, no. Přiznávám, jsem asi příliš krutá a zaujatá. Princezna ledu je přece jenom určena mladšímu publiku (dvanáctileté holčičky to jistí). Já bych ale řekla, že v téhle kategorii se dají najít i lepší věci. Přeci jenom, i ten Deník princezny byl zábavnější a natočen aspoň s kapkou umu. ()

petite fille 

všechny recenze uživatele

film dokonale vhodný na zaspávanie pred telkou. vidím dobre, alebo je na plagáte k nemu logo Walta Disneyho? tak potom sa už ničomu nečudujem. Michelle Trachtenberg je spanilá šprtka, ktorá aj "bez make-upu" vyzerá na obraze ako miss amerika (o jej hypnotizujúcich romanticky spomalených korčuliarskych scénach radšej pomlčím), Kim Cattrall je nesympatická ako vždy (ešte dobre, že jej dali hrať mrchu) a Joan Cusack sa snaží priviesť k životu tak plochú postavičku spravodlivej maminy, že sa ani veľmi nedivím tomu, že jej to nejde. ale je to milé. učí to deti dôležitým hodnotám, napr. treba ísť za hlasom svojho srdca a všetko zlé je na niečo dobré a že ani nad zlými ľuďmi netreba lámať palicu a tak ďalej a tak ďalej.. a žili šťastne až kým nepomreli. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Matka Casey zmíní v úvodu filmu francouzskou spisovatelku George Sandovou, která kvůli svému pohlaví užívala mužský pseudonym. (Matej.Mirejo)
  • Krasokorčuliarka, ktorú Casey sleduje v TV na začiatku filmu, je trojnásobná svetová šampiónka Sasha Cohen. (corona)
  • Krasobruslařka/y zaskakující za: Casey (Michelle Trachtenberg) - Jennifer Robinson, Sandra Jean Rucker, Lauren Wilson, Cassandre Van Bakel,  Nikki (Kirsten Olson) - Danielle Kahle, Tiffany (Jocelyn Lai) - Victoria Yeung .. (Katulik25)

Reklama

Reklama