Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ľahko zabudnuteľný film s riadnou dávkou klišé. Mierne snobský film s okukanými detailami a motívmi, či trápnosťami. Tá černošská rapová hudba sa do toho nehodila, nabralo to komerčný charakter, ktorým len žijú z prvého dielu a len modernizujú. Mimochodom, urobiť z ich trénerky dcéru Dorseyho, naozaj nemuseli. Prvý film bol totiž z roku 1992 a keby mal vtedy dieťa, čo nemal, mala by len 16 rokov. Dať ku krasokorčuliarovi hokejistku, je opak prvého dielu, keď ku krasokorčuliarke dali hokejistu. Dejovo je to trapas, ktorý radšej nemal vzniknúť. Zlá blondínka, modrooký a bohatý krásavec a Hispánka, ktorej krása má byť vnútri, nuž opäť sme v tom, tak bez milosti hodnotím. ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jsem dal minulému dílu 1*, zde musím dát odpad! a upřímně, vůbec mě to nebolí. Takto se přiživovat na kvalitním originále? Kdyby to aspoň mělo nějaký smysl, nebo lépe nějakou svoji myšlenku, ale to nee... Ještě více mě s**e, že, jak je teď moderní, nasadit tam holku, která mírami odpovídá dnešnímu idolu mladých holek a kluka, který xichtem vlastně to samé. Takže z kvalitního nápadu, který kdysi hodili tvůrci na plátna se teď stala teen-sračka pro puboše a krom vizáže "hrdinů" vlastně nejde o nic... Film na blití... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

S Ledovým ostřím se nám trochu roztrhl pytel. Na světě je dokonce už i čtyřka.. Ale o krok zpět – trojka těží ze stejného postupu jako druhý díl.. žádná invence, jen snaha být ještě modernější a bližší cílové skupině. Naivně cukrkandlový pohled na jeden po všech stránkách dost náročný sport (viditelní dubléři, samotný trénink, opět nové prvky v závěrečné jízdě) v typickém americkém polotovaru se scénářem vznikajícím na koleně, nicméně příjemně se na to kouká, chemie mezi ústřední dvojicí znovu jakž takž funguje, a tak nějak to klouže po povrchu až do finále. Navíc je tu znovu i Christy Carlson Romano, takže budu mírný!! ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Po dvojce, která mě vůbec nebrala jsem byl spokojen. Musel jsem samozřejmě přimhouřit oči a vzít to jako video film pokračující v příběhu dvacet let starý legendy. Spojitost je tu minimální, ale aspoň, že se ve filmu objeví "dcera" původní dvojice. Herci oproti dvojce příjemní a já nevidím důvod dát menší hodnocení. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ať už si o Ledovém ostří (r.1992) říká kdo chce co chce, patřilo (minimálně v naší republice) ke koloritu doby a jisté naivní kouzlo mu nelze upřít. To co si však dovolil tým kolem „režiséra“ Stuart Gillard, za to by se ve středověku utínaly hlavy. Disneyovsky laděná romanticky sportovní pohádka o amatérské hokejistce, z které krásný princ mávnutím kouzelného proutku udělá mistryni v krasobruslení, se pohybuje zcela mimo realitu a bohužel i veškerou soudnost. Normálně bych asi udělil hvězdičky dvě, už jen proto, že jsem vydržel až dokonce, ale z úcty ke staré VHS, na které mám natočené ledaření D. B. Sweeneyho a Moiry Kelly, musím jít až téměř na samé dno hodnocení. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama