Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Klišé jako blázen neozvláštněné ničím novým. Co je, probohy, tak zajímavé na milostném příběhu krasobruslařské dvojice, kde jeden z páru byl donedávna hokejistou - což je úplný nesmysl - že to točí pořád dokola? Co kdyby scénáristi zkusili zkombinovat taky jiné druhy sportů, třeba synchornní plavání a atletiku, nebo párovou cyklistiku a jízdu na koni, nebo - velmi odvážně šachy a karate? /4. 12. 2010/ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rýžuj, dokud to jde…já to říkám furt. V tomto případě jde o další podprůměrný díl – stejně jako tomu bylo v případě dvojky. Akorát tu máme tentokrát změnu v podobě toho, že tu je krasobruslař, ke kterému přijde nová partnerka (ta jediná byla dost solidní). Každopádně ten příběh jen kopíruje své předchůdce – objeví se tu sice pár odlišností, ale jinak je to všechno stejně na jedno brdo… ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Dvojka byla okleštěná jednička, trojka je okleštěná dvojka, zajímalo by mě, co mě čeká ve čtvrtém díle. Splněný sen je přesně na to stejný brdo, jako předchozí díly, jen tady se role obrátily a za tu tvrdou je hokejistka, která je tak o 500% méně krásná než Christy Romano (za vyzrazení jejího smutného osudu bych vraždil, ve dvojce jsem jim to přál celkem). Méně bruslení, méně snesitelné romantiky, více prkenných nesympatických herců. ()

hyper01 

všechny recenze uživatele

Ohrané téma, ohraný scénář. Od začátku bylo jasné, že se hlavní hrdinové do sebe "zabouchnou" a že si vyznají lásku před poslední jízdou a všem vytřou zrak. Jakmile zaznělo spojení dvou slov Dorsey a trenér, okamžitě jsem věděl, že dojde i na Pamchenkovu otočku. Prostě průhledné od začátku až do konce, ale na druhou stranu vcelku pohodový film se sympatickým obsazením. ()

Lolita 

všechny recenze uživatele

Chvílemi celkem milé, jinak předvídatelné, velmi podobné dvojce, která se mi ale líbila asi nejméně z celé ledově ostré série. "miluju tě.. já tebe ale ne.. tak já tebe už teda taky ne.. tak teď tě asi miluju už ale.. jo? tak já tě taky miluju. tak jo. to je supr, hodíme supr figuru, vyhrajem gold a konec zvonec". Co mi to jenom připomíná? jo, aha. Ledové ostří 2.. nebo kolik vlastně.. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama