Reklama

Reklama

Princezna ledu

  • USA Ice Princess (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Casey se snaží získat stipendium na Harvard. Přijímací komisi ale musí předložit samostatný projekt. Rozhodne se zkombinovat své dvě vášně - fyziku a krasobruslení. Chodí se dívat na tréninky mladých krasobruslařek a vytvoří projekt, který radí krasobruslařkám, co mají na svých pohybech zlepšit. Nakonec začne sama trénovat pod vedením matky své spolužačky Gen, přísné a náročné Tiny Harwoodové. Ta objeví její nesporný talent, a Casey se ze začátečníků dostává rovnou do juniorek. Aby si na trénink vydělala, nabere si spoustu brigád, čímž ovšem trpí její příprava do školy. Matka jí krasobruslení zakazuje. Casey také zjistí, že její fyzikální projekt je úspěšný a může jí vydělávat peníze. Na přeborech, kde závodí společně s Gen, je tak dobrá, že trenérka, v obavě, aby její dceru nepřipravila o postup, dá Casey schválně nové boty, které jí rozedřou nohy do krve. Casey je její zradou hluboce dotčena... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když chce CIA naučit nový triky, sleduje krasobruslařky a jejich matky." Tak na tom rozhodně něco bude, ale přesto si mne svět zubatých bruslí nikdy nezískal. A taky jsem neutrpěl fyzikálním vzděláním jako Casey, takže jsem si nemohl vypočítat trajektorii letu při trojném skoku. Kdybych to totiž uměl spočítat, tak bych mrskal jednoho čtverného Cimrmana za druhým až by se flitry blýskaly. No nic, nebudu závidět. Tohle je totiž tradiční disneyovská limonáda, takže jsem byl napětím bez sebe, zda ji trenérka přijme přijme pod svá křídla, maminka pochopí a rolbař ji povozí na rolbě. Ano, až takhle jednoduché to je, ale pro příznivce skoků, kroků a piruet tohle nemusí být úplně ztracený čas. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Triviální, jednoduché a přesto nebo právě proto jako celek funkční. Dynamika příběhu obsáhla každou z oblastí života - osobní, pracovní, rodinnou - stejným dílem. Všechny hlavní "baby" hrály naplno, mile a civilně, každá z nich si zaslouží hvězdu za svůj díl vítězství. Scénu závěrečné exhibice jsem procítila zároveň s něžnou Michelle a probulela spolu s neústupnou Joan. Generační střet, vzájemný vztah a respekt byly stejně silné jako ambice, staré křivdy, nevyřešené spory a boj o lepší budoucnost v tomto ryze ženském světě, prakticky bez mužů. Závěr jsem radši přeslechla, lidi se přece nemění... ()

Reklama

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem viděla ještě v době, kdy jsem žrala americké romantické komedie - a téhle nic nechybělo. Možná to nebyl účel, ale mezi nejsmíchuhodnější věci patřilo využití fyziky v krasobruslařské praxi v interpretaci slečnou, která má úsměv větší než mozek. Jo a jako malá (rozumějte ve 4, 5 letech) jsem na krasobruslení vydržela koukat hodiny, takže i u tohohle filmu jsem vydržet dokázala. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Michelle Trachtenberg je celkom pôvabná dáma, zatiaľ však účinkovala v dosť divokých, či naivných alebo trápnych dielach. Je celkom pekná, ale tu ma mrzelo najmä to, že to nebol film v hlavnej úlohe s Hayden Panettiere. Hayden je moje zlatíčko a preto by to bolo skvelé, ale popravde film za veľa nestál. Bol nudný, mal jednoduchý dej, slabý scenár, bol to skôr taký detský film a preto je to možno lepšie, že tam nehrala hlavnú úlohu Hayden, lebo by ma to pri nej mrzelo. Je to celkom milý film, ktorý by niečo mohol dať aj rodičom. Škoda, že ho nevidel môj otec predtým, než ma ako dieťa odhlásil z futbalu, ktorý som veľmi miloval a mám ho rád aj dnes, len to by tento film musel vzniknúť skôr. To, že je to film plný klišé, o plnení si amerických snov je jasné, je to však oddychovka, ktorá neublíži. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Reach - Caleigh Peters ,2. If I Had It My Way - Emma Roberts ,3. Get Your Shine On - Jesse McCartney ,4. You Set Me Free - Michelle Branch ,5. Reachin' For Heaven - Diana DiGarmo ,6. No One - Aly & AJ ,7. It's Oh So Quiet - Lucy Woodward ,8. Get Up - Superchic(k) ,9. I Fly - Hayden Panettiere ,10. Just a Dream - Jump 5 ,11. Bump - Raven-Symone ,12. There Is No Alternative - Tina Sugandh ,13. Unwritten - Natasha Beddingfield , ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Za Michelle Trachtenberg zaskakovali 4 krasokorčuliarky. (corona)
  • Michelle Trachtenberg (Casey Carlyle) nikdy predtým nestála na korčuliach. Kvôli filmu sa 10 mesiacov učila profesionálne korčuľovať. (misterz)
  • Krasokorčuliarka, ktorú Casey sleduje v TV na začiatku filmu, je trojnásobná svetová šampiónka Sasha Cohen. (corona)

Reklama

Reklama