Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oddechová komedie ze studentského prostředí vypráví o nečekaném předvánočním dobrodružství, při němž si sedmnáctiletý Jake uvědomí skutečnou hodnotu rodinného zázemí. Jake patří k těm nezodpovědným mladíků, kteří si nemusejí připouštět žádné finanční starosti. Raději než domů, kde na něho čeká starostlivý otec a dvě milující sestry, by si chtěl vyrazit s přítelkyní na pláž za sluncem. Jenže Ellie chce strávit Vánoce v rodinném kruhu a Jakeův otec, aby syna nějak přilákal domů, mu slíbí vysněné auto. Má jedinou podmínku – Jake musí dorazit na Štědrý večer nejpozději do šesti hodin. (HBO Europe)

(více)

Recenze (37)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Bláznívá jízda napříč Spojenými státy vstříc rodinným hodnotám pod taktovkou Disneyho snad ani nemůže dopadnout špatně. Vánoční závod Santa Clausů je úlet největší. V zajímavém kontrastu jsou představitelé dvou hlavních rolí. Pro Thomase šlo o poslední velkou roli ve filmu, zatímco Biel dostala poprvé prostor zazářit. ()

as-minor 

všechny recenze uživatele

Jednorázová vianočná záležitosť s pomerne nesympatickou hlavnou postavou, ktorá pochopí čaro Vianoc až v samotnom závere. Nemôžem povedať, že príbeh bol o ničom, ani to, že som sa nezasmial, no na druhej strane som tiež nesedel „prikovaný” k televízoru a nedusil sa smiechom. Zážitok by sa dal prirovnať k bežnej návšteve známych. Prídete, pár minút komunikujete, občas sa zasmejete, zažijete trápne ticho, prekonáte krízovú situáciu a napätie v témach, kde sa vaše názory pomerne značne líšia, respektíve rozchádzajú a keď neviete čo povedať naplníte ústa vínom, alebo jednohubkami a odídete. Prídete domov a uznáte, že niet nad ten pocit, ako byť doma! Za deň už ani neviete koho ste to vlastne navštívil! Asi tak. V skratke. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Vánoční trochukomedie o náctiletém klukovi, který cestou napříč Amerikou, aby se dostal na svátky včas domů, dospěje v mladého muže. Jenže tento film je opravdu spíš pro náctileté, čemuž se nejvíce podobá úvodních patnáct minut z prostředí střední školy. Potom je to taková road movie, která mě (i před svátky) bohužel moc neokouzlila. Jako daleko zábavnější bych doporučil "Interstate 60", ale i "Graceland". Ano výše uvedené jsou spíš pro starší než náctileté. Z tohoto důvodu k tomuto filmu nemohu mít výhrad. Zdá se, že jsem překročil věk, kdy ještě akceptuji všechny filmy pro náctileté. Před Vánoci bych ale tento film doporučil i proto, že zde může divák vidět ještě osmnáctiletou Jessicu Biel. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Jedna z ďalších lepšie vydarených vianočných komédií, ktorá určite pobaví. Vysadení v púšti v santovskom kostýme bez , peňazí, peňaženky a kreditnej karty. No a cieľom je sa dostať domou na Vianoce, kvôli červenému Porshe. To je dosť dobrý základ na dobrú komédiu, ktorou "Na Vianoce budem doma" určite je. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

EDICE VÁNOČNÍCH FILMŮ, FILM 7/7. Tak jsem si na závěr nechal skutečně to nejlepší, ale bohužel i to nejhorší. Už od začátku jsem s tím měl docela problém, protože hlavní hrdina Jake mi byl dost protivný a čím víc něco řešil a čím víc se snažil dostat celkem hnusnými způsoby z problémů, tím víc mi byl nesympatický. Dost mě to minulo i humorem, ostatními postavami, Jakeovými zážitky a prostě mi to celé přišlo hlavně dost otravné. Určitě za to mohl z větší částí Jake, ale i ten prapodivný kamioňák nebo zájezd babiček tomu dodal pár dalších hřebíčků do rakve. Nebýt pár dobrých nápadů, hudby, road movie prvku a příjemného rodinného poselství, asi to dost zkritizuji, protože mě to nejen nezaujalo, ale zároveň si myslím, že to moc nefunguje ani jako komedie. Ani jako ta průměrná, na kterou se člověk podívá, má z ní více čí méně příjemný zážitek, ale do dvou týdnů si na ní ani nevzpomene. A přitom to mohlo být fajn, jenže v tomhle podání skutečně není. Slabé 2* ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Filmované v kanadských městech Vancouver, Canmore a americké Kalifornii. (Lumberjack)

Reklama

Reklama