Reklama

Reklama

Maléry pana Šikuly

  • USA Office Space (více)
Trailer

Obsahy(1)

Petr (Ron Livingston) pracuje jako počítačový programátor ve společnosti Initech Corporation. Jednoho dne však přeteče míra jeho trpělivosti a tak si řekne dost! Konec přesčasů a stresu v práci. Najednou má opět spoustu času na svou přítelkyni (Jennifer Aniston), v práci hraje počítačové hry a dokonce se odvážil říci svému podlézavému šéfovi, co si o něm opravdu myslí. Všechno vyvrcholí, když se rozhodne uskutečnit svůj ďábelský plán a ukrást technické plány společnosti. Podaří se mu to dříve, než ho práce opět pohltí? (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

muti 

všechny recenze uživatele

Skvelá Komédia ktorú ocenia najmä ľudia pracujúci v kancelárii po ktorom sa potuluju pseudosefovia ktorí nemajú do čoho pichnúť a ich jedinou prácou je delegácia práce na podriadených. Vtipné scény môžu vzniknúť aj z maličkostí ako napr nevratena zošívačka :-) koment: užívateľ H34D. zamietnuta zaujimavost: céna kde sa Peter po vložení kódu do PC snaží vyhnúť šéfovi nápadne pripomína scénu z filmu Matrix (tiež z roku 1999), kde si agenti prichádzajú po Nea a ten nepozorovane uniká. ()

Idealista 

všechny recenze uživatele

Takhle vykastrovanou komedii jsem už dlouho neviděl ! Scény v kanclu byli jak ze seriálu Kancl jen víc trapné. A vlastně ne on tu totiž ani humor nebyl ( ani trapný, ani fekální, ani absurdní ) jen vlažné pokusy o něj příkladem budiž scénky s kopírkou , v každé komedii bych se jim smál až bych plakal ale tady to ve mě nic nevyvolalo! ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jak jednoduché :) Podle mě přesná vize cca roku 1999, kdy všichni sedí jen ve svých kukaních, s nikým nekomunikují a všichni svoji práci nesnáší :) Je to skvělý film :) Takový lehký, ale přitom pojednává o tom, co všechno se změní, když člověk změní pohled na svět, aniž by o tom sám věděl :) Jen by mě zajímalo, co se stane ve chvíli, když potká někoho, kdo luskne? ;) Nejvíc mě bavil prudérní šéf, který si to vše skvěle užíval a Stephen Root v roli Miltona byl bombastickej :) Koupila bych mu k narozeninám stovku červených sešívaček :) ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Kdo nezazil, nepochopi. Satira, a to husta, na tema "kancelarska prace ve velke firme". Neuveritelne trefne postrehy (problemy s tiskarnou, staticka elektrina). Myslim ze tuhle zalezitost nemuze plne docenit publikum, ktere tohle prostredi nezna. Jinak ve skratce: herci naprosto perfektni a dobre obsazeni, dobrej soundtrack. ps: Office Space NENI rodinna komedie (ackoli k tomu naprosto nevhodny cesky nazev svadi). ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Skvělý název! Já čekala hraného Pata bez Mata: nějakého plešatého, brýlatého, tlustého úředníčka a jeho trampoty, pramenící z neschopnosti fungovat v té naší civilizované společnosti. A ono se z toho vyklubalo instruktážní video, jak se nechat zhypnotizovat a naprostým kašláním na práci získat kariérní postup, servírku do postýlky a vůbec úspěch na všech frontách. A teď si dáme nějakou pohádkovou klasiku od Karla Jaromíra Erbena, třeba O ptákovi Ohnívákovi. 55% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (9)

  • Umístění souboru s virem v počítači Initechu je „C:/LR427/Virus_CDEF“. CDEF je ve skutečnosti virus, který roku 1990 postihoval počítače Macintosh. Způsoboval problémy se stabilitou systému a tiskárnou. (HellFire)
  • Magazín Entertainment Weekly zařadil film na páté místo žebříčku "25 nejlepších komedií za posledních 25 let." Navzdory tomu, že původně měl u nich špatnou recenzi. (DellEthing)

Reklama

Reklama