Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (500)

tron 

všechny recenze uživatele

„Páni, urobíme to, prečo sme sem prišli.“ Toľko adrenalínu a filmárskeho talentu, ktorý je natrieskaný v prológu, sa väčšinou nevidí v celom filme. Danny Trejo, „Seriem ti na Groucha!“, Ken Foree, William Forsythe, „ten zasratý kapitán Spaulding“ a Rod Zombie v úžasnom tempe a s nenapodobiteľnou atmosférou nielen 70. rokov dravo pokračuje tam, kde nemali odvahu tvorcovia TEXASKYCH MASAKROV MOTOROVOU PILOU. Markíz DeSade by trpel permanentnou erekciou. ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

3,5* Jednička mě asi bavila víc - bylo to víc ujetý a tajemnější, i když tady se taky děly dobrý praseče! Jako je to kult, ale je vidět (i z prvního dílu), že Rob Zombie je fakt hodně velkej fanda Takovejch Normálních Zabijáků (stejně jako já) - a někdy bohužel až moc okatě používá stejný filmařšký postupy jako Stone. ()

Reklama

Silas 

všechny recenze uživatele

Oproti své rozjařené, žánrově "nevyrovnané" prvotině, která působila, jako byste byli (spolu s režisérem) na krásném barevném tripu, Dům 1000 mrtvol, jsou Vyvrženci pekla mnohem vyhraněnější, umírněnější, ale také daleko lépe režisérsky zvládnutější. Zombie už tolik nevykrádá cizí horory a staví si příběh podle sebe. Zakládá si hlavně na hutné atmosféře, vybíjení lidí není věnováno tolik času, kolik bych od filmu čekal. Přesto když už na něco podobného dojde, Zombie si vše náležitě vychutnává a je cítit, s jakou radostí tyto scény točil. Koukej Eli, jak mají vypadat horory, které točí fanoušci žánru!! ()

movie 

všechny recenze uživatele

This is SICK! Výborná 70´s atmosféra a kruté scény, při kterých by ste ze mě krve nedořezali (nebo jak se to říká, že jo). Rob Zombie se předvedl jako parádní režisér, nakloubil hooperův TEXASKY MASAKR s road movie, dokořenil dobře vybranou hudbou, zalil výtečnými herci a vyšperkoval klasiky jako Michael Berryman (THE HILLS HAVE EYES od Wese Cravena), Danny Trejo apod. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tady uz se Rob Zombie trochu uklidnil, co se tyce vizualniho stylu, ale pridal na realisticnosti, je videt, ze mel vic zkusenosti a cely je to vic strasidelny, i kdyz tu neni tolik mrtvol. Tentokrat tu dostal daleko vetsi prostor Bill Moseley, kterej je primo dabelskej a spolu s Sid Haigem a Sheri Moon vytvorili uzasnou zabijackou particku. Navic je tenhle horor docela originalni, nepamatuju si film, kde by misto teenageru utikali zabijaci. I kdyz utikali, oni to maj spis jako takovej prijemnej vylet. Opet se tu krvi nesetri a opet se snazi zmasakrovat kazdyho, koho potkaj a do toho ma tahle particka husty hlasky. Opet jsem se skvele bavil a tenhle horor uz ma vetsi sanci zaujmout vic lidi, nez prvni dil, kterej byl precejen moc velky psycho. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (22)

  • Dům rodiny Firefly se nachází přibližně na 25975 Sand Canyon Road, východně od města Santa Clarita. Součástí tohoto komplexu je i Charlieho (Ken Foree) „Frontier Fun Town' a další budovy. Kahiki Palms Motel, tedy místo, kde došlo k přepadení kapely Banjo & Sullivan, jejich zavraždění a následnému policejnímu vyšetřování, se nachází na 42848 150th Street East v Lancasteru v Kalifornii. (jurasino)
  • Rosario Dawson měla původně ve filmu malou roli zdravotní sestry, ale její postava byla vystřižena, protože Rob Zombie si nepřál mít ve filmu scény s Dr. Satanem. (c.tucker)
  • Nasnímáno kamerou Aaton XTR Prod., 16mm. (warner)

Reklama

Reklama