Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jean Hamiltonová je matka ve středních letech a její největší radostí jsou dcery Holly a Zoe. Největší starostí zase chlapi. Každý nepodařený vztah řeší útěkem bez ohledu na své dcery a ani ji nenapadne, že by na tom bylo něco špatného. Holly už unavuje stěhovat se pokaždé, když matce nevyjde další vztah. Jediné, co by pomohlo, je tajný ctitel. Ten ale neexistuje, a tak si ho Holly jednoduše vymyslí. Její matka je po dlouhé době znovu šťastná. Muž, který se do ní zamiloval, je konečně tím pravým, ráda by ale znala jeho jméno a tvář. Jediným adeptem na dokonalého muže je spolužaččin šarmantní strýc Ben, a tak si Holly tak nějak "vypůjčí" jeho totožnost... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Ajimaru 

všechny recenze uživatele

No to fakt ne. Angina me na vikend donutila koukat na kazdou sracku co v tv davali. Tohle je jedna z nich. Heeej mama je dost vlhka a je porad nadrzena tak ji musim sehnat chlapa. Ukradnu identitu jednomu typkovi a zacnu lhat. Lezu ji do soukromi a taham ji za nos. Aby to vse cukrkandlove dopadlo me teen svedomi mi dovoli vyplavit restauraci nebo malem znicit cizi svatbu. Ale i tak to dopadne jak jsem ja chtela. No kdo tohle napsal? ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

V prvý řadě bych rád uvedl věci na pravou míru, protože samozřejmě já jsem ten jedinej a pravej dokonalej chlap, božskej k tomu. Je mi líto Hilary, že na to ještě nepřišla, protože jinak by si nemusela vymejšlet falešnýho bambulu, kterej se její zoufale sex postrádající maminu snaží sbalit tak originálně a nápaditě, že by to sice možná zabralo na puberťácky vyšilující deváťačku, ale na Heather, která ve sportovním flirtování s muži znamená totéž, co vrstevník Jágr v NHL...? Asi nikdy nebudu správnej Američan. První poločas, ve kterym se hraje spíš na fórky a parodie, je ke koukání. Bohužel na druhou půlku naběhne naprosto marnej okresní přebor a chybí snad už jen Pepík Hnátků, kterej by po nekončícím nastavení plným toho nejprovařenějšího klišé a kýče prochlastaným hlasem zahlásil "ty vole, dem to zalejt." ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Collide - Howie Day ,2. I Will Learn to Love Again - Kaci ,3. Better Than This - Kimberley Locke ,4. Real Life Fairytale - Plumb ,5. Let It Go - Jadon Lavik ,6. The Real Thing - Sara Overall ,7. If You Got What You Came For - Beth Thornley ,8. Make Room - Grits ,9. Mr. Roboto - Dennis DeYoung ,10. Lady - Dennis DeYoung ,11. Babe - Dennis DeYoung ,12. The Best of Times - Dennis DeYoung , ()

mandella 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem pořád čekala, že tam bude víc jiskření mezi Heather Locklear a Chrisem Nothem, ale místo toho se to všechno motalo pořád kolem Hillary Duff. Americká barevná podívaná mimo realitu nadchne možná tak její fanynky. A její milý? Dřív byl ten vysněný hoch kapitán školního fotbalového družstva, dnes je to jouda, co vypadá částečně jako mimozemšťan a částečně jako sympaťák. A samozřejmě už nestačí umět hrát fotbal, dnes letí komiksy, takže hošan kreslí jako o život. Nuda, nuda, nuda...na vymytí mozku po těžkém dni stačí stěží ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pana „Božského“ klofla už Carrie (Sarah Jessica Parker), takže Heather Locklear v tomto filmu vždycky pěkně ostrouhá, ovšem jen do chvíle, kdy se její dospívající dcera Hilary Duff nerozhodně, že se do toho vloží sama. Už jí nebaví se pořád stěhovat a čumět, jak je její matka nešťastná a vždycky vleze do postele nějakému blbečkovi. Inu naivní příběh, ale náctiletá děvčata u toho budou jistě vřískat nadšením. Však je to taky cílené hlavně na ně. Obsazení bylo dobré (alespoň se dalo dívat na pěkné baby), ale jinak to byla slabota… ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Film je založen na životě scénáristky Heather Robinson z doby, kdy jako teenager žila v Tucsonu. (HappySmile)
  • Muž, který je představen jako lídr skupiny Styx, je Dennis DeYoung, který byl až do roku 1999 doopravdy hlavním zpěvákem Styx. (HappySmile)

Reklama

Reklama