Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jean Hamiltonová je matka ve středních letech a její největší radostí jsou dcery Holly a Zoe. Největší starostí zase chlapi. Každý nepodařený vztah řeší útěkem bez ohledu na své dcery a ani ji nenapadne, že by na tom bylo něco špatného. Holly už unavuje stěhovat se pokaždé, když matce nevyjde další vztah. Jediné, co by pomohlo, je tajný ctitel. Ten ale neexistuje, a tak si ho Holly jednoduše vymyslí. Její matka je po dlouhé době znovu šťastná. Muž, který se do ní zamiloval, je konečně tím pravým, ráda by ale znala jeho jméno a tvář. Jediným adeptem na dokonalého muže je spolužaččin šarmantní strýc Ben, a tak si Holly tak nějak "vypůjčí" jeho totožnost... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jistě, mé hodnocení je možná trochu přehnané, ale na film s Hilary Duff v hlavní roli to prostě vůbec nebylo špatné! Ta holka sice nevypadá špatně, ale hrát neumí. Jenže všechny postavy v tomhle filmu jsou zajímavější než ona a je jich dost. I vlastní romance se soustřeďuje spíš kolem Heather Locklear. Ta sice taky nikdy nedostane Oscara, ale vedle Hilary je to Herečka. Název ukradený z role, která proslavila Chrise Notha úplně jinde, je od místního distributora sprosťárna (50%). ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Collide - Howie Day ,2. I Will Learn to Love Again - Kaci ,3. Better Than This - Kimberley Locke ,4. Real Life Fairytale - Plumb ,5. Let It Go - Jadon Lavik ,6. The Real Thing - Sara Overall ,7. If You Got What You Came For - Beth Thornley ,8. Make Room - Grits ,9. Mr. Roboto - Dennis DeYoung ,10. Lady - Dennis DeYoung ,11. Babe - Dennis DeYoung ,12. The Best of Times - Dennis DeYoung , ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Z velice nepochopitelných důvodů již druhý titul ve kterém nazývají tohoto ošklivého a podivného chlapíka Chrise Notha Panem božským , kterým ve skutečnosti není ani on a ani jiný muž na tomto světě. Dcera chce najít matce důvod aby konečně vyhodila z lodě kotvu a zůstala na jednom místě, protože je sama tak trochu unavená z cestování za další "láskou života". Utíkat od problémů není dobrým řešením stejně tak jako plést se někomu do jeho věcí ale dopadne to samozřejmě dobře - jak také jinak...Strašně ráda se dívám na Hil Duff, protože působí v každém filmu velice přirozeně a nenuceně.Podle mě je to ale průměrný film s velice průměrnými herci(kromě Hilary Duff). ()

Porp 

všechny recenze uživatele

Taký neškodný a nevinný film. Kľudne by som ho odporučil aj chlapom. Dozvedia sa veľa o ženách a ich uvažovaní. Okrem iného som sa vrátil do čias, kedy som končil strednú školu. Keď televízory aj počítače boli ešte stále veľké škatule. Keď na počúvanie hudby bolo treba vložiť cédéčko do veže, keď si človek pri písaní mailu musel sadnúť za počítač, no a keď ženská móda bola celkom vkusná a ženy nechodili všade v legínach. ()

len.tilka 

všechny recenze uživatele

Hilary mam celkem ráda. Pořád dokola hraje ty naivní, pubertální princezny co musí donekonečna něco řešit. Občas je to až protivný, ale většinu času se to dá. Děj je dost predvídatelný, ale tak co chcete od těhle žánrů, je to prostě na klidnej večer. Pohoda-lahoda, ale co mě vyštípalo, byla Hil, která vyběhne na svatbu a začne tam nejspíšženichovi, kterýho potkala tak třikrát mávat před čumákem umolousanejma papírama a žalostně skučet na celou kapli, aby si začal s její mamčou, o který ví akorát to, že existuje. Dafak, Hill? A cos to pila? To je moc i na romantickej nereálnej film. A podruhý to bylo při jejím výlevu alá "nenávidím to tu, chci pryč!!" jako... A proč?? Co to..CO? A co máš za problém? Spolužák tě nakreslil do komiksu, aha! Už to chápu, bože, odstěhuj se do Grónska, hlavně co nejdál od něj, blbečka! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Film je založen na životě scénáristky Heather Robinson z doby, kdy jako teenager žila v Tucsonu. (HappySmile)
  • Muž, který je představen jako lídr skupiny Styx, je Dennis DeYoung, který byl až do roku 1999 doopravdy hlavním zpěvákem Styx. (HappySmile)

Reklama

Reklama