Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

david141474 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a je to tu, recenze kterou jsem moc dělat nechtěl! Teď řeknu svůj názor. Za prvé nesympatický postavy, za druhé hrůzostrašná hudba, za třetí hrůzostrašnej děj a za čtvrté i Tlapková patrola je lepší. Hrůza a nikdy víc, tento seriál by neměl nikdo vidět, leda na vlastní nebezpečí. 0/10 nikdy víc, absolutně nejhorší seriál, kterej spatřil světlo světa! ()

Vivian 

všechny recenze uživatele

Jistěže z pohledu dospělého jde o prostoduchou hloupost, ale nutno podotknout, že jde o seriál pro velmi malé děti, zhruba 2-3leté, a pro ně je naprosto ideální ono jednoduché zpracování, nekomplikovaná dějová linka, prosté, lehce humorné příběhy s výchovným nebo poučným závěrem... Moje dvouletá dcera Peppu miluje, byla by schopná u ní sedět hodiny. A protože v češtině už ji zná zpaměti, začala jsem jí Peppu pouštět na YouTube v angličtině; anglický originál je velmi pěkně namluven, anglická Peppa (Lily Snowden-Fine a Cecily Bloom) je mnohem roztomilejší než ta česká a angličtina zde je navíc velmi jednoduchá a srozumitelná, takže malé dítě může začít s "učením" :-) ()

Reklama

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Další útok na dětské mozky, který tentokrát ovšem není tak intenzivní jako v případě "Teletubbies". Nepočítáme-li šílené zpracování, mám namysli zejména animace, zbývá ke kritizování snad jen strašný scénář a dívka jména Pepa s bratříčkem, jejichž vzájemné pouto se blíží psychické tyranii. No dobrá trochu přeháním a možná kritizuji něco co mi rozhodně není určeno, ale ani moje pětiletá setřenka se u téhle hovadiny nebavila. Btw rozhodně to není roztomilé, ať žije Bořek. 10% ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

{\__/}...................................................................................................................................................................................................... ( • - •)..................................................................................................................................................................................................... / ⊃🎂..... KDO SI DÁ KOLÁČEK?? ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně mám díky Pepě občas klid, na druhé ta strašná animace a ukvičené hlasy mi rovnají mozkovou kůru. Britská engliš is better... Nečekal jsem, že dceři budu nutit pohádky jako 101 dalmatinů nebo Medvídka Pú, abych ji odtrhl od prasečí rodinky, kde je otec za toho největšího dementa. Děkuji pěkně. ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • Chrochtání rodiny Peppiny se během třetí a čtvrté řady změnilo. (..Lucas..)
  • Seriál se objevil přibližně ve 180 zemích světa. (Pierre)
  • V prvních dvou sériích nebyly postavy v autech připoutány bezpečnostními pásy. Poté, co kvůli tomu obdržel seriál několik stížností, tvůrci do epizod bezpečnostní pásy přidali a upravili i ty epizody, ve kterých nebyly. (Pierre)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama