Reklama

Reklama

Sonic X

(seriál)
Japonsko, (2003–2005), 31 h 12 min (Minutáž: 24 min)

Kamera:

Ajumu Hatori

Hrají:

Džu'iči Kanemaru, Rjó Hirohaši, Taeko Kawata, Sanae Kobajaši, Bin Šimada, Ken Narita, Norio Wakamoto, Hiroši Kamija, Kódži Jusa, Nobutoši Kanna, Čikao Ócuka (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(78)

Je tu úžasný Sonic! Ježek, který nemá na světě obdoby. Je nejrychlejší, je nejchytřejší, je neustále v akci a vždy si ví rady. Když už se zdá, že jde do tuhého a ostatní utíkají, on je připraven zasáhnout a vše s chladnou hlavou vyřešit. Přichází superježek, se kterým zažijete mnoho neuvěřitelných příhod plných akce v japonském animovaném seriálu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som videl keď som mal asi 6 rokov. Vtedy chodil na Jetixe a pozerával som ho u babky keď som tam bol na prázdninách. Hrozne sa mi páčil a aj ja som chcel tak rýchlo utekať, vymýšľa som prístroje ktoré by mi to umožnili, kreslil som všelijaké návrhy a tak. A keďže som tento seriál nevidel už dobre dlho, budem ho hodnotiť tak akoby ho hodnotil 6 ročný chlapec, a nemyslite si že nemám vkus :D ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Sega se zřejmě rozhodla pohřbít definitivně modrého ježoura, jehož profil brázdil naše monitory či televizní obrazovky před nějakými deseti lety. Původní seriál měl hnusnou animaci, byl schematický až běda a sem tam byl vtipný. Jeho druhý poločas oplýval fešným kabátkem, čímsi jako dějovou linií a opět byl občas vtipný. TOHLE má supermegahyperrádobynaspeedovanou animaci, příběh ještě dementnější než u Pokémonů, pokud se to rozhodneme příběhem zvát, a vtipný není ani pro to šestileté děcko, které čučí na Jetix každý den aspoň půl hodiny. Vlastnoručně testováno;) ()

Reklama

Pirabin 

všechny recenze uživatele

Jako jo, aby se vám to líbilo musíte splňovat tři věci: Za a) Mít hoooodně rádi Segu b) Mít hodně rádi animáky a vyznat se v současný animovaný tvorbě i tvorbě minulý, protože stejně jako jiná tvorba se někam vyvíjí a od něčeho si to něco bere. c) Mít tak nějak rád a chápat japonskej pohádkovej styl. Tohle má určitě klady a zápory, ale ty klady rozhodně vedou. ()

DannyBurino 

všechny recenze uživatele

No seriál se konečně rozjel a ukázal co umí. je hodně akční, většina postav super a humor taky. Mínusem je že chvilkama tam jsou WTF momenty a ty přiblížené záběry do obličeje jsou hrozně nepřirozený a divný, Sonic má docela malou osobnost ( je hrozně jednodimenzionální ) a je trochu '' Dick'', Střih je chvilkama totálně zmatený ( někdy bych přísahal že tam odstřihli část epizody ), ne moc dobrý český dabing ( Eggman, Rouge mluví skvěle a Shadow mluví překvapivě OK, hlas nesedí ale aspon se snaží) a prvních deset dílů nejsou moc dobré. A nejlepší část je Shadow ( moje oblíbená postava). Je cool a badass, mínusem je že je stěží v tom seriálu ( pár dílů 2. série a celou třetí sérii ). A 3. série je úžasná. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Japonci sa opäť ukázali a zhovadili ďalšiu známu predlohu. Sonic v ich podaní je v podstate len trápna fraška s ešte trápnejším dejom a animáciami. To, čo fungovalo v predošlých seriáloch, tu nefunguje vôbec a je to robené akoby nasilu s cieľom trošku zarobiť. Hviezdu pridám len za pár podarených epizód, ale ako celok to bola dosť tragédia. 30 % ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Zatímco první série slouží jako prequel ke hře "Sonic Adventure", druhá série používá příběh ze "Sonic Adventure 2". (JackBurda)

Reklama

Reklama