Reklama

Reklama

The League of Gentlemen: Live at Drury Lane

(divadelní záznam)
všechny plakáty
Velká Británie, 2001, 107 min

Recenze (5)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak jako kdo viděl seriál, nic ho už tady nepřekvapí. Některé scénky jsou dokonce převzaté, i když mírně upravené. Ze začátku jsem se lekl, že ani nebudou hrát v převlecích, ale pak je na sebe navlečou a zjeví se jako jejich nejkultovnější postavy. Taky se tam ale objeví i postavy, které mě ani v seriálu moc nebavily (průvodce v jeskyni, členové amatérského divadla atd.). Reece Shearsmith je dobrej, ale úplně mi razilo do očí, jak se často kouká do publika, jakoby tím oznamoval: "Teď se máte smát." Bral jsem to jako bonus k seriálu, ale mohlo by to pobavit i neznalého jedince. Nejlepší je asi scénka, kdy chlapi v hospodě vypráví vtip - to byla jedna z nejlepších scének i v samotném seriálu. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Některé scény se příliš nepovedly (hlavně Pauline a Les performující - ne vzpomínající), ale jelikož na scénu vstoupil i můj velký oblíbenec Mick McNamara, ty méně povedené věci přehlížím. PS: Pemberton mi z některých úhlů silně připomínal Řezníka DD Lewise. ()

ybuko 

všechny recenze uživatele

Zaznam predstaveni z divadla Drury Lane, ve kterem jsou ctverici hlavnich protagonistu prehravane ruzne komicke scenky ze serialu League of Gentlemen. ()

S.Dedalus 

všechny recenze uživatele

průměr v rámci celého seriálu jako samostatné představení bych určitě hodnotil víc jenže velká většina skečů je právě jen zopakovaná ze seriálu a to vždy v o něco horším provedení způsobené především zbytečným přehráváním a šaškováním prostě představení pro peníze jako lidová zábava dokonce si můžete všimnout že někteří muži v publiku mají pivko na druhou stranu pár nových scének a to velmi dobrých pohladí na duši a tak jako tak jsem se dobře pobavil jen by mě fakt zajímalo jak dlouhé bylo představení v reálu když si představým prodlevy mezi komplikovaným převlečením a přelíčením herců ()

Eseter 

všechny recenze uživatele

Velmi propracované představení a to i přesto, že některé scény jsou prostě jen opakování skečů ze seriálu. No a co - vidět to naživo musel být zážitek. Gentlemani jen ukazují jak jsou talentovaní a všestranní a že to nejsou jen obyčejní komici, ale především velmi dobří herci. ()

Reklama

Reklama