Reklama

Reklama

Silent Night

  • USA Silent Night (více)
Trailer 1

Příběh je o tajemné a maskované osobě, oblečené jako Santa Claus, která řádí a zabíjí v malém městečku během vánočních svátků. Na místních policejních sílách je, aby ukončily toto vražedné běsnění. (spitr)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (76)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Trendovo natočené, rafinovane proSantaSlash na predVianočný trh vysypané nič, ktoré povzbudí Xmas pre Santachtivých. Blud, ktorý sa zo zasnežených sračiek snažil vyškrabať zásekmi do rozkroku , prípadne umelohmotným FX, vrátane rolovačkou za denného(!) svetla, vrátane orálu s efektne nasnímaným úžasom obete. Umelecká kamufláž striedaním RED / Green ako H-povzbudenie na padajúce viečka ti určite rozparádi ihličnan.Z prePáleného (!) záveru som sa od smiechu rozplakala, asi ako pri policajnej modlitbe (zbadáš). To nemalo chybu - žiadnu.Nejaké bodačky nestačia, aby to ukojilo adventne krvilačného. ( začínam mať strach o M.Mc.D) A k veci - keďže má Miki väčší sviatok ako Ja - prihodím mu boda , nech si ho užije. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Vánoce Vánoce přicházejí, hřejme se přátelé. Ano, jelikož je zima, zabalíme se do dek a a je nám fajn, ale není nad to být zahřátý plamenometem, to je zahřátí za všechny santy. Film je vcelku pohledný. Vraždy ze začátku umělé, ale později docela originální (Mami, z té paní je omáčka). Santa je frajer a dokáže si poradit i s namyšlenými a otravnými fakany. Konec slabší a předvídatelný jako epizoda ze čtyřlístku. Na druhou stranu, za tento rok nejlepší slasher. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Steven C. Miller. Režisér u kterýho jsem si celou dobu říkal že nebude nikdy kvalitní režisér. Jeho filmy nejsou vyloženě odpady ale patří do kategorie průměru až podprůměru. No a teď je tu tenhle jeho film. A musím říct jenom wow. Není to sice nějak extra dobrý slasher, ale jako jeden z málo jsem měl pocit že koukám na slasher z 80 let. A to nemyslím špatně právě naopak. Celý je to krvavý, zábavný a krásně béčkový. Některé odkazy na starý slashery jsou parádní. Sice konec byl spíše průserovej ale film poměrně slušně fungoval. Chtěl jsem dát 4* ale na druhou stranu to nebylo nic zas tak extra spíše taková vzpomínka. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Sice jsem na horory jiného typu (duchařiny, paranormální jevy, atd.), ale čas od času takováto vyvražďovačka jde skousnout. Silent Night, co se týče způsobu vražd, nepřináší nic nového, ale chápu, že přijít s něčím novým, není lehké. Horor díky rozumné stopáži rychle uteče, škoda jen toho závěru (žena hrdinka, jak americké). 65% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Výbornej návrat ke slasherům s vánoční tématikou!! Pěknej vizual, zvášť barvičky na konci byly fajn ... :-) Jinak Santa je fakt drsnej, ... sice nosí klasickou sekeru, ale vraždí pomocí i jiných náčiní a způsobů. A řádsky brutálně!! Jako nešetří i děti, jak které tedy, modelku prožene drtičkou na roští (zvlášť působivé zabití). Sílu má taky za tři ... co za tři, za deset chlapů. Prostě vraždící sadistický hovado. Film je maličko nevyvážen vraždami a akcí, přece jen by jich mohlo být víc. Ale posledních 30 min je jízda. Velmi milá byla scéna s parohami a slečnou na zdi, kdy jsem se slzou v oku zavzpomínal na nejlepší vánoční slasher Silent Night, Deadly Night (1984)... Jo, tohle se povedlo. Horor pro rodinu, ovšem oči si zakrývejte ... brutálka!!! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Z kostýmu Santu, ktorý má na sebe vrah, niekoľkokrát miznú stopy krvi. (Arsenal83)
  • Film je částečně inspirován skutečným masakrem na Štědrý den roku 2008 v Covinu v Los Angeles. Bruce Jeffrey Pardo ve svém obleku Santy zavraždil 9 lidí. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno