Reklama

Reklama

Silent Night

  • USA Silent Night (více)
Trailer 2

Příběh je o tajemné a maskované osobě, oblečené jako Santa Claus, která řádí a zabíjí v malém městečku během vánočních svátků. Na místních policejních sílách je, aby ukončily toto vražedné běsnění. (spitr)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (76)

castor 

všechny recenze uživatele

Místy poměrně vtipné, jindy brutální, pak zas slušně ujeté, hlavně ale skrz naskrz průměrné, přičemž po celou stopáž žádnou zázračnou filmařinu hledat nemůžeme. Obětí přibývá, policie jde po špatné stopě, ale tvůrci nezmění ani tempo, ani nedokáží překvapit. Otylý Santa prostě jen chodí sem a tam a občas někoho rozporcuje. Tenhle kousek prostě na Vánoce nenaladí, ale náladu úplně nezkazí. Jak říkám, průměr průměrů, ve kterém se nikdo nepokouší udělat něco jinak, natožpak vést herce. Dva až tři zářezy!! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vánoční Nadílka přímo z Kanady! Kur** Na něco takového jsem celý Rok Čekal!! Absolutně mnou neočekávaný Slasher ve stylu Black Christmas či Krvavý Valentýn.. Je to Napínavá, Krvavá Smršť Toho, co v Slasheru Očekáváme, což je Kvalitní Gore, žádná oranžová krev či amatérizmus!! Krásné Ženské.. Uvidíme i KOZY! + Charismatický, Nekompromisní Záporák ! A také musím podotknout, že tohle je Letošní Hororový Vítěz, co se týče Slasherů! ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný horor s mizerným scenárom, nulovou vianočnou atmosférou a postavami pohybujúcimi sa na všetkých stupňoch škály profesionálnej imbecility hraných slabými hercami. Určite by to dopadlo lepšie ako námet pre hororovú komédiu s dobrými hláškami, čo v preklade znamená akýmikoľvek lepšími od tích, čo lezú z úst McDowellovskému šerifovi. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Pocta nebo pasení se na úspěchu slavných osmdesátkových slasherů ? Miller možná krade, ale zároveň doufám, že přispěl k probuzení spícího démona filmového hororu a slashery se zase s plnou silou vrátí a s razancí pořádného švihu oboustrannou sekerou se zatnou do duší duchy posedlých hororových diváků. Tohle máchnutí se vcelku povedlo a to i díky odkazu na výborný Silent Night, Deadly Night z roku 1984, blondýnka přišpendlená k parohům či dědek probudiv se z katatonie chrchlající svou předpověď o odvrácené straně Vánoc jsou zřetelným mrknutím na fanoušky původní Tiché noci. Tím ale veškerá podobnost končí, Santa tady není ztrápený a pomatený chlapec, ale brutální přerostlý maniak připomínající spíš Jasona Voorheese po kultivaci v jezeře Crystal Lake, který kráčí městem a trestá všechny, kteří se čímsi provinili. Příběhová omáčka je skousnutelná a se Santovými vylomeninami si trikaři vcelku vyhráli, což krvelačného diváka jen potěší. Už tak moc se nepopralii se zákonitostmi anatomie ( viz verbal), pravda, ale tak jistá dávka tuposti se přeci dá u tohoto typu filmu odpustit a neřekl bych, že překročila únosnou mez. A vzhledem k tomu, že ucházející slasher je v současné době vzácností pálím slabé čtyři hvězdy. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Vánoce Vánoce přicházejí, hřejme se přátelé. Ano, jelikož je zima, zabalíme se do dek a a je nám fajn, ale není nad to být zahřátý plamenometem, to je zahřátí za všechny santy. Film je vcelku pohledný. Vraždy ze začátku umělé, ale později docela originální (Mami, z té paní je omáčka). Santa je frajer a dokáže si poradit i s namyšlenými a otravnými fakany. Konec slabší a předvídatelný jako epizoda ze čtyřlístku. Na druhou stranu, za tento rok nejlepší slasher. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Z kostýmu Santu, ktorý má na sebe vrah, niekoľkokrát miznú stopy krvi. (Arsenal83)
  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohrával v USA, tak jeho filmovanie prebiehalo v kanadskom meste Winnipeg. Natáčanie sa uskutočnilo v máji 2012. (MikaelSVK)
  • Film je částečně inspirován skutečným masakrem na Štědrý den roku 2008 v Covinu v Los Angeles. Bruce Jeffrey Pardo ve svém obleku Santy zavraždil 9 lidí. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno