Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Hodinového manžela jsem i přes jeho nemalé nedostatky ohodnotil mírným nadprůměrem, musel jsem mu ale výrazně nadržovat. Tenhle paskvil si ale nezasloužil ani ten odpad, chtělo by to ještě nižší známku. Před okomentováním jsem si musel vzít dvouhodinovou pauzu na vychladnutí, jinak bych používal zřejmě jen citoslovce a vulgarismy. Zápletka filmu byla neuvěřitelně hloupá, vedlejší dějové linie to pak dotáhly k úplné nesledovatelnosti. Tak pitomě podané postavy a mezilidské vztahy... Chtěl jsem původně napsat: "...jsem ještě neviděl", ale uvědomil jsem si, že jsem mohl nějaké hrůzy odsunout do podvědomí, takže se omezím jen na konstatování, že to byl děs, hromada sraček, utrpení a že k tomu, abyste se mohli dodívat až do konce, budete potřebovat notnou dávku sebeovládání. Já jsem ji v sobě našel a jsem teď na sebe právem hrdý. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

No, ono ani jednotka nebola až bohvieaká bomba, takže porovnať tieto dva filmy nie je žiadne terno. Ale prečo nie? Prečo nedať tomuto filmu šancu? Ja som tento film vybral v kine ako výplň voľného večera na dovolenke.....a nesklamal. Pohodovka, sem-tam nejaká dobrá hláška a hlavne Latinák a Bolek super ! ()

Reklama

koza3 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za scénu v nebi, která měla nějakou myšlenku a hodnotu. Druhá hvězda za dronové záběry krásného Nymburka a okolí i když mám pocit, že už jich tam bylo přehršel. Kvarteto, které v prvním díle funguje, chlí vtipy, jsou pseudomačo, kteří musí drtit baby za prachy se ve dvojce úplně rozpadá. Každý si jede svoji linku a pojí je akorát nesmyslná dějová linka aquabel. Všechny zvraty jsou předvídatelné a smysl filmu ani jednotlivých mini příběhů je nesmyslných. Škoda, dalo se z toho určitě vytěžit víc, ale je z toho pouze průměrný film, který cílí spíše na publikum Prima Love. usmál jsem se pouze na konci díky Wohnoutům. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Uh, asi to budu já koho bude na áru nahazovat Klepl po infarktu a to z téhle čiré hrůzy. Jestli se na předchůdce dalo jakž takž koukat, pak na tohle už nikoliv. Scénář naprosto o ničem, dokonce Novotný, který umí udělat prču v čemkoliv se tady neměl čeho chytat i když se snažil sebevíc. Nevím, ale neustálé pobíhání po Nymburce v plavkách mi nijak vtipné nepřišlo. Nebylo tam vtipné vlastně vůbec nic. Čistých 104 minut zmařeného času. Nad současnou českou komedií dělám velký kříž. Místo koukání na tohle jděte raději umýt koupelnu, vysát nebo uklidit nádobí z myčky... Fakt to strávíte prospěšnějším způsobem. A budu trestat. - ODPAD ! ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Naivní filmová pohádka o partě aquabeláků, která zabaví jen ty nejotrlejší diváky. Skupina herců dostala několik hodin cachtání v Nymburském bazénu, Norisová se předvede, jak je pěkně vykrmená a Bolek k tomu všemu ´´zazpívá´´ písničku o tom, že je neskutečně blbej. Proboha pane Polívka, to už nikdy nedělejte. Celej film je jak laciná paštika z kopyt, kterou občas někdo koupí, protože je ve slevě. 20% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)
  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno