Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (172)

otík 

všechny recenze uživatele

Po nečekaně vtipné a pro mně možná i překvapivě líbivé jedničce přišla dvojka, která sice je zbytečně dlouhá, ale stejně jako jednička dokáže v určitých pasážích a okamžicích velmi pobavit. K filmu se musí přistoupit stylem - nic nečekám, nechám se bavit a budu nekritický. Pak i takovéhle komedie mohou navodit dobrou atmosféru. Tady navíc jsou super písničky, bezstarostná čtverka hlavních hrdinů a skvělá Holubová. Za mně dobrý. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že pokud byl „Hodinový manžel“ výdělečný, musíme natočit „dvojku“. Ono je celkem jedno, zda bude kvalita diskutabilní. Přece jen se jedná o oddechový žánr a lidi prostě do toho kina přijdou. Nemám nic proti. Sám jsem se rád na film podíval, odpočinul si a i se pobavil. Nevím ale, zda bych byl ochoten za toto zaplatit stošedesát korun. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Zhola zbytečné pokračování solidní původní komedie. Horší v každém ohledu (protože méně humoru, více extrémně otravného Latináka, který podle mě není ani herec), děj dost vycucaný z prstu. Hlavní hrdinové hlavně už vůbec neřeší problémy spojené se službami hodinového manžela, což je podle mě zásadní chyba. Tak tedy po hvězdičce za pány Matáska ("jó, já bejval pán prstenů") a Polívku... ()

Buxholka 

všechny recenze uživatele

Ten film absolutně neguje konec předchozího filmu Hodinový manžel. Nejlepší je obsazení slovenské herečky Zdeny Studenkové, scénaristicky ale její linka naprosto nezvládnutá. Ústřední píseň je stejná jako v Hodinovém manželu (v podstatě kopie hitu I Promised Myself). Alespoň Bolek tam zpívá nějakou písničku, která je ale jen takové torzo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejste spolu desítky let, to vás každej soudce rozvede po esemesce." S Hodinovými manželi mi bylo trapně i vtipně, tak snímek hodnotím průměrnými třemi hvězdami, i když průměrný není. Je skvělý a hrozný. Skvělý je ve chvílích, kdy hraje pohodová muzika a na scéně jsou Akvabeláci, Jehovisti, zlatokopka Janka nebo její slovenský pivař. Ten je skutečně dokonalý. Horší je to ve chvílích, kdy se řeší vztahy, podezřívání, antidepresiva a sny. To mi trošku lezlo krkem. Proto si asi vyměním anděla a pokecám si se svým stresem, aby bylo jasné, že jsem si z tohoto snímku něco odnesl do života. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)
  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno