Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Restaurace v kupoli berlínské televizní věže začne hořet. Evakuační schodiště se zřítí a 17 lidí zůstane uvězněno uvnitř. Hrozní reálné nebezpečí, že se zbortí celá stavba. Zatímco hasiči považují situaci za bezvýchodnou, mladík Tom se pustí do záchranné akce na vlastní pěst. V budově je totiž uvězněna jeho bývalá láska. (TV Prima)

(více)

Recenze (32)

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Tento katastrofický film z nemeckej produkcie naznačuje, že Nemci stavajú silnú konkurenciu Američanom. Pozor veru na nich. O pár rokov ich možno aj tromfnú - teda hlavne čo sa týka katastrofických scenárov. Zaujímaví herci, neškodný dabing i reálne zábery sú obrovským plusom. Avšak tento žáner už jednoznačne ustupuje z produkcie i želaní divákov. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Svatá prostoto! Kolikrát opakovaný vtip ještě musí přestat být vtipem, než se vyvaří (nebo vyhoří?) do další filmové zbytečnosti? Krom sledování ohně o hovně a provařeně směšné zápletky s hasičem nehasičem a desítek jiných žánrových klišé, blbých nebo patetických keců, pitomostí a nelogičností v ději a chování postav by mě aspoň zajímala odpověď na zásadní otázku: Proč ti lidi teda hned po výbuchu (tu pecku asi udělal myší trus v podhledech, hahaha... ;-) neseběhli po onom schodišti, po němž došli nahoru naši šumní hasiči??? 8-o . . . Jinak tedy - jako vždy vskutku >lahůdkově< provařený (k)akční hekající novácký dablink vám zdvihne adrenalin víc, než celé reklamami (že si aspoň nepřihřáli polívku třeba výrobci hasicích přístrojů (?;-) - to je ale mizerný marketing) prokládané drámo a víc už snad ani nemá cenu tuhle rutinní televizáckou žánrovinu řešit... Tenhle film je umělecky totiž jedna velká klišoidní lež, vypečená jak ta vypálená věž... Nu - nakonec jsme to tedy zase jednou všichni zvládli... :-/ . . . Jedna hvězdička tedy čistě za (obzvláště v úvodu) vcelku povedené pyrotechnické práce. A víc ani popel! Tož hááástéé háásííčííí... ...a pochcat plameň... :o)) - - - - - (Poprvé viděno 29.8.2008 na tv Nova, komentář zde jako třetí - 29.8.2008) ()

Reklama

Colour 

všechny recenze uživatele

Viac než nudný film. Na začiatku ma prekvapilo, ako tam mohol vzniknúť taký megaoheň. Tiež ma prekvapilo, ako to, že oheň nešiel až po dlážku. A keď ľudia videli, že nejde oheň až po dlážku, nehodili sa o zem, ale kukali, čo sa deje. Veľa logických nezmyslov, typickí nemeckí herci, v skratke veľká nuda. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Věž v plamenech je celkem hodně nepovedený pokus o katastrofický film, který spíš parodizuje než napodobuje americké protějšky. Na film jsem se podíval hlavně kvůli tomu, že jsem kdysi Berlínskou televizní věž navštívil, a zajímalo mě, jak se Němci s tímto námětem poperou. Tuto bitku bohužel prohráli! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Hořící mrakodrapy i různé věže jsme viděli už tolikrát, že nic dalšího už asi nemůže diváka překvapit... Mým prvním velkým požárem na obrazovce bylo Skleněné peklo a tehdá jsem z něj byl paf. Tady na rozdíl od fiktivních mrakodrapů hořela skutečná televizní věž v Berlíně za což dávám palec nahoru. Jinak kromě některých ohnivých efektů to byla hrůza plná klišé a předvídatelných scén. Naštěstí nakonec zvítězím pravda, láska a hrdinství a věž je uhašena. Milovníci happy endů mohou plesat. Dávám jeden kanystr minerální vody. * ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama