Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Životy miliónov ľudí sú ohrozené smrtiacimi kobylkami. A v tejto chvíli je Dr. Maddy Rierdon jediný, kto s hrozbou môže niečo urobiť. Ako vládny zástupca objaví utajený výskum, pri ktorom mali byť pre armádu k dispozícii špeciálne skrížené kobylky. Táto prevratná biologická zbraň však jedného ňa môže ohroziť aj samotného stvoriteľa. Uniknúť pred rojom a riskovať svoj vlastný život, aby zachránil milióny iných životov je pre neho samozrejmosť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

tron 

všechny recenze uživatele

SMRTIACE KOBYLKY nie sú horor, pretože „dva centimetre niečoho, čo letí vysoko vo vzduchu" skrátka vôbec nie je strašidelných. Občasné detailné zábery sa cenia, ale nepomáhajú. A žánrovo má tento hlúpy film bližšie ku katastrofickému žánru. V tomto prípade – vzhľadom k predpotopnému scenáru, trápnym trikom, stopercentne nezáživnej televíznej réžii a bombastickému hereckému obsadeniu (Xena a otec Kevina McCallistera) – skôr katastrofálnemu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Béčko so seriálovou Xenou nebolo kupodivu tak prehnané, ako milión ďalších sci-fi béčiek podobných tomuto. Kobylky sú kobylky, nie sú to dvojhlavé žraloky ani zmutované obrie pavúky či morské príšery. Bolo to celkom uveriteľné. Taktiež ako aj umelo vytvorené kobylky, tak aj ich obrovské nálety. Na čele s obľúbenou Lucy Lawless to bol milý zážitok, plný adrenalínu a zážitkov. Videl som plno horších filmov, pár príkladov som už uviedol a toto by som si dokonca mohol v pohode pozrieť znovu. ()

Reklama

Ethano 

všechny recenze uživatele

Naprosto předvídatelné béčko s několika známými "ksichty". No, pravda, jedna věc se opravdu předvídat nedá - pro ty co to ještě neviděli a hodlají se na to z nějakého důvodu dívat: schválně si zkuste v půlce filmu tipnout, jak se jim podaří vyhubit celou několikasetmiliónovou populaci nenasytných GMO kobylek. Já bych si troufnul říct, že to neuhodnete - a pokud snad ano, měli byste asi navštívit psychiatra :) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Kobylky útočí! Utíkejte. Aneb jeden druh zvířete který nedokáže ani vystrašit a navíc když útočí tak to vypadá děsně hloupě. Efekty působí směšně i na televizní filmy a hračky co jsou nalepené na hercích, jsou fakt k smíchu. LAwless je celkem kočka ale co nepochopím je to že podle mě má na víc než na tohle. Navíc ten její vztah s tím chlápkek byl fakt šílenej. Stupidní béčko které není ani zábavné ani dobré. A trvá jen 86 minut 2 hodiny bych nedal. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

imdb rating: 31% - Tenhle film má vše, co má správný odpad! mít - humusácký příběh po okraj naplněný stokrát omílanými klišé, scénář rozežraný kobylkami se spoustou logických chyb, tým zamindrákovaných kameramanů, bandu lidí, kteří by si rádi říkali herci a jejichž honorář mohl být nanejvýš chléb a vody a rádoby strach nahánějící zvířecí monstrum, zde v podání létajících apokalyptických hybridních kobylek...dovedu si představit, že bych se to podíval znovu, ale pouze při konstelaci těchto bodů: a/ musel bych ležet v začouzeným obýváku s tlupou zkouřených dredařů a hulit patnáctej špek...b/ mít nasazený okuláry s třiadvaceti dioptriema, abych to viděl pořádně rozmazaně...c/ musel by někde poblíž stát Jason Statham připravenej vypálit mi otočku, kdybych to odmítnul sledovat...Co nutí lidi točit takovéhle filmy, mohl by mi to někdo říct?? Prosím, mohl by mi to někdo říct?? ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně s pádem letadla byl při výbuchu druhého motoru použit zrcadlově otočený záběr výbuchu prvního motoru. (facojurka)

Reklama

Reklama