Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student genetiky Max měl vždycky problémy s dívkami. Ten poslední se mu přihodil, když omylem naklonoval novinářku Kate, dívku, o jaké vždy snil. Zničit tak půvabný klon by ale bylo škoda. A tak se Max, s pomocí svého kamaráda Henryho, pustí do dalšího experimentování. Z Repli-Kate se stane dokonalá žena! Prostě ji stačí nastavit tak, aby se chovala jako chlap. Kate popíjí pivo, sleduje fotbal, věnuje se žhavému sexu a zanedlouho se stane nejpopulárnější dívkou na škole. Ale nic netrvá věčně a Max zjistí, že ani tohle nastavení zas až tak ideální není... (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

Renie42 

všechny recenze uživatele

Fakt super film, tak jsem se dlouho nenasmála. Situace, kde se obě Kate míjejí, je komická, jedna je romantická, druhá se chová jako chlap. Hlavní hrdinka je moc sympatická a pěkná a také hrdina Max je fešák. Opravdu role E. Levyho byla na něho jako dělaná. Takovýho člověka bych opravdu nechtěla nikde potkat. Ale hodnocení opravdu tenhle chlápek nemůže snížit. ()

SpeedyL 

všechny recenze uživatele

Filmeček pro chvíle, kdy potřebujete poslat mozek na dovolenou =). Docela pohodová teenagerovská komedie s originálním příběhem. V mezích tohoto žánru snad i lehce nadprůměrný film, ale v rámci celkového hodnocení asi souhlasím s jeho 55%. Rozhodně ale tento film nebude patřit mezi ty, na které se v blízké době budu dívat znovu. ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Štandardná komédia, ktorá mala skvelý námet, ale bohužiaľ potenciál opäť ostal nevyužitý. Začiatok svižný a vtipný, ale prostredná časť bola nudná a miestami už aj dosť otravná. Každopádne ak hľadá človek niečo na ľahké pobavenie, tak toto je vhodný film, ale v pamäti dlho neostane. Herecké obsadenie dobré, najmä Ali Landry. Najviac z celého filmu ma pobavil záver, s vynikajúcim klonom profesora Eugene Levyho. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Přiznávám bez mučení, nedokoukal jsem. Nápad sice velmi atraktivní, ale samotnou realizací ve stylu filmu pro teenagery úplně zabitý (soudím podle těch 20 minut, co jsem viděl). Přehrávající, křečovití herci, trapné pointy jednotlivých scén Vím o tisíci lepších způsobů, jak strávit večer nebo odpoledne :) ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Ano, tenhle film je letní oddychová komedie, při které může být mozek na rekreaci. A v rámci tohoto žánru to je 4 a 1/2 *. Já se teda u filmu určitě zasmál dost. Předpokládám, že na pultech videopůjčoven se tahle komedie bude vyjímat. Sháníte-li film, na který se můžete podívat i se svojí drahou polovičkou, zvolte tento a neprohloupíte :) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno