Reklama

Reklama

Mladý Thajec Kam se vydává na cestu do Austrálie, aby získal nazpět svého ukradeného slona. S pomocí vychytralého policejního detektiva brzy zjišťuje, že pachatelem je tajemná žena vlastnící obchod pojmenovaný Tom Yum Goong. V nerovném měření sil s mnoha protivníky se Kamovi hodí jeho vynikající bojové schopnosti. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (347)

petero 

všechny recenze uživatele

Oproti Ong-bak je horší vo všetkom ako scenárom tak aj bojovími scénami (o tom, že Tony Jaa nieje herec nikto nepochybuje ale to ani nevadí). Všetci ľudia sa tu nechajú mlátiť čo je vyditeľné až hrôza, ruky sa lámu akože, každý máme plece, lakeť i zápestie. Ak Tony Jaa v dobrom filme tak Ong-bak. Toto je ... trápne. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Thajci slony milují jako členy své rodiny a uctívají je. Tonymu Jaa ukradli dospělého slona a slůně, odvezli je do Austrálie a on si jde pro ně. Ač malinko slabší než Ong Bak je TYG pořád více než nadprůměrnou akční peckou se skvělými souboji a když už nic tak alespoň jistým ekologickým poselstvím (neměli jste mi brát me slony to není). Tony je nový bůh akčního nebe a je už jen otázkou chvíle, kdy po něm začne pošilhávat Hollywood. Než se však tak stane, doufám, že natočí ještě pár skvělých filmů. 100 % ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Příběh tohoto filmu je prostej a v tomhle případě i nepodstatnej. Je jen jakýmsi pojítkem mezi fightama. Ve kterých Tony Jaa dokazuje proč je společně s Iko Uwaisem špičkou ve svým oboru. Fighty jsou jak jinak než špičkový ale ta nudná vata okolo je ubíjející. Ve filmu je spoustu zbytečných pasáží. Jelikož jsem ale tenhle film už viděl tak jsem věděl do čeho jdu. Snímek jsem viděl v dobách kdy jsem ještě nebyl na čsfd, takže ho hodnotím až teď po druhým zkouknutí. Akce je jednoznačně za 5 hvězd, zbytek za upocený 2 hvězdy. Celkově dám 4 hvězdy, protože ta akce za to fakt stojí. Byl jsem zvědavej na druhej díl na kterej jsem narazil, tak jsem si řekl, že by nebylo od věci zopáknout i jedničku. Navíc jsem si chtěl taky zpravit chuť z posledního filmu ve kterým jsem Tonyho Jaa viděl. Jelikož Monster Hunter byla monstrózní sračka. Tady to je prostě Tony Jaa jak ho znám a jak ho mám rád. ()

3497299 

všechny recenze uživatele

Co se týče akčních sekvencí, tak ty jsou nejlepší, jaké jsem kdy viděl, takže jasně na 5*. Narativ filmu je sám o sobě hodně slabý - jednotlivé scény drží pohromadě v rámci dost chatrného slepence, kterým se jako nit táhne motiv záchrany thajských slonů a thajských děvčat z područí australských mafiánů. Tony Jaa je v roli hodného a asexuálního "chlapce z vesnice" - ochránce tradičních hodnot před dekadentní společností peněz, moci a sexu, za pomocí bojovných schopností jednoho muže zvíce elitního komanda speciálního nasazení, naprosto famózní. Jeho pohybová inteligence, i když za ní stojí roky cvičení a sebepřemáhání, je neuvěřitelná a např. akční scéna v hotelu na točitém schodišti snímaná na jeden záběr patří k tomu nejlepšímu, co lze v "martial art" spatřit. Díky tomu jsem ochotný filmu odpustit všechny ostatní nedostatky. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tak ako aj Superpero pise, aj ja som cumel s otvorenou pusou na perfektne prepracovane bitky, mnohe aj s dlhymi zabermi bez strihu. Samozrejme, ze dej je stupidny, ale ktoremu fanusikovi takychto akcnych filmov na tom zalezi? Tony Jaa a dalsi podali perfektny vykon, co sa tyka bojovych umeni a preto davam 5 hviezdiciek..........28.03.2008 ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Thajský ministr Thaksin Shinnawat se osobně účastnil premiéry filmu v Bangkoku v Thajsku. (HellFire)
  • Otec Tonyho Jaa se objeví ve scéně se Songkranem; dabler Jackieho Chana na letišti, jako pocta Jaaovu idolu; a thajská rocková hvězda Sek Loso se na chvíli objeví v popředí, kdy pije energetický nápoj vlastní značky. (HellFire)

Související novinky

Tony Jaa sa vracia

Tony Jaa sa vracia

05.08.2005

V thajskom akčnom filme Ong-Bak sa dovtedy neznámy borec Tony Jaa predviedol v plnej sile, film sa stal veľkým hitom vo viacerých kútoch sveta (a dotiahol to dokonca aj do našich kín) a Tonyho začali… (více)

Reklama

Reklama