Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam Keenan (Van Damme) je bývalý člen elitní jednotky amerického námořnictva s bojovou zkušeností a určením chránit americké zájmy kdekoliv na světě. Ale v den, kdy přijíždí do svého nového působiště v bouřlivé východoevropské zemi, je Keenan vržen do krvavé a chaotické scény: Těžce ozbrojení rebelové vyplenili hlavní město, zabili amerického velvyslance a hrozí svrhnout nového prezidenta i křehkou demokracii. Keenan rychle zajišťuje americké velvyslanectví a poskytuje prezidentovi úkryt. Ale pomoc amerických jednotek je daleko a agresivní povstalci uvnitř. Keenan musí zlikvidovat povstání…před tím, než ambasáda lehne popelem. Legenda bojových umění Jean-Claude Van Damme se představuje v impulzivním thrilleru plném divokých bojových scén, super napětí a nonstop akce! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

klerik 

všechny recenze uživatele

Van Damme sa konečne vydriapal späť. Opäť je kráľom videopožičovien a jeho filmy možno zrovnať so Snipesovkami. Nie je to martial art film, ide o polobéčkový vojnový film, ktorý je zaujímavo natočený (strihy, zábery, rôzne druhy kamier) a je dostatočne dobre napísaný, aby nenudil. (Keby som chcel byť prehnane nadšený, prirovnám ho k ČIERNY JASTRAB ZOSTRELENÝ :-)). JC sa moc nebije, ale srší z neho profesionalita a ste nútení mu držať palce. A finálna bitka na nože... je to skrátka bitka na nože. A to je moja štvrtá hviezdička... ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Kde je JCVD a jeho legendární práce nohou a propracovaná choreografie? Kde je vtipný scénář plný frajerských hlášek?Kde je závěrečná propracovaná eliminace záporáka?Kde je dotažená tréninková příprava? V Zástupci velitele rozhodně ne!!!!!! Zbyly tak už jen umrněné dvě hvězdy za jediný souboj a pár odfláknutých akčních momentů...zklamání. ()

Reklama

ssfan 

všechny recenze uživatele

Bohužel, ačkoliv jsem Van Dammův fanda, musím uznat, že tento snímek patří rozhodně k Belgičanovu podprůměru, ne-li k úplně nejslabšímu. Film má již tradiční námět o přepadení ambasády bandou povstalců. Velkou chybou je téměř úplná absence soubojů, ve filmu jsou jen dva a ještě dosti nepovedené. Jinak je akce skutečně hodně, především střílení a výbuchy. Až jsem byl překvapen, kolik toho za těch 12 milionů dokázali udělat. Mně se ale film díky zvláštním filtrům a celkově podivné vizuální stránce moc nezamlouval. 48% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Kdepak, jeden americkej mariňák vydá za dvacet moldavskejch komunistickejch pučistů. To se pak těžko dobíjí americká ambasáda byť s mohutným přečíslením a revolučním zápalem. No a když mariňákům velí Sam Keenan, bylo by snad lepčí na revoluci zapomenout úplně. Jen ho nerozdovádět... Tohle bylo klasické béčko poplatné své době. Efekty žalostné, v roce 2006 holt ty výbuchy a kouře na písíčkách ještě nevypadaly tak reálně jenže za ty prachy co na film asi byly v reálu nějaká embassy rozstřílet prostě nešla. Film si tak u záběrů na US. Army hojně vypůjčoval záběry z jiných snímků a tak kdo se na chvilku jen trochu více zamyslé zjistí, že se na pomoc ambasádě hrne jen co se týče vrtulníků asi desítka typů v různých kamuflážích i bojové výzbroji... a tak bych mohl pokračovat. Je fajn, že alespoň dle přesvědčení filmařů byli Američané ochotní krvácet za prezidenta Moldávie v rámci demokracie, protože to co v současnosti předvedli Kurdům po invazi Turků není nic jiného než obyčejná kurvárna. Dávám tedy za dva kbelíky s hřebíky. Amerika už holt není tím světovým četníkem co se snažil udržovat na světě klid a rovnováhu (samozřejmě zájmy USA byly na prvním místě). Dnes je spíše silou co občas někde něco pomůže rozmrvit a pak se odtamtud stáhne... A to píši jako příznivec této velmoci . * * ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Pro snímky Jean-Clauda mám ve svým filmovým světě připravený speciálně dvě samolepky. První je tyrkysově třpytivá, je na ní hodně obrázků ruky s palcem nahoru, spousty smějících se smajlíků, sluníček a to vše obklopuje zlatě vybarvenou zkratku JCVD. J - jízda, C - cennost, V - výhra, D - delikatesa. Pak je zde druhá samolepka. Její barva je toxicky zelená, obsahuje šíleně moc černých vykřičníků, mnoho lebek se zkříženýma haxnama, spousty uprostřed rozlomených kosočtverců a obrovskou rudě vybarvenou zkratku JCVD. J - jed, C - cirkus, V - vtip, D - demence. Ač nerad, film Zástupce velitele přelepuju jednou z největších samolepek toxické barvy co jsem doma našel! Div jsem se neotrávil jedem, kterej produkoval tento směšnej vtipnej cirkus, při kterým nebylo o demenci nouze! A myslím to vážně, stejně tak, jak "vážně" byl pojatej film!!! 35% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama