Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Leiner si vždy potrpel na totálne uletené komédie. Ale toto je ale trochu moc. Prvá polka filmu ma skôr srala ako bavila. Neskôr keď sa môj mozog otupil som sa už aj zasmial. Je to tak medzi 2-3* hviezdičkami. Dám tri, lebo som sa minimálne 6 krát zasmial tak za každé dva vtipy hviezdu. Ale slabé 3*. Veľmi slabé. Nabudúce poprosím od Leinera lepšiu prácu. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říci? Do jisté míry určitě zklamání. Sean William Scott se snaží jako o život a dokazuje, že jeho komediální talent je skutečně obrovský, ale filmu jako takovému neuvěřitelně podkopává nohy scénárista, který sice má pár výborných nápadů, ale snímek jaksi vůbec nedrží pohromadě. Je tu spousta totálně nevyužitých charakterů, zbytečných příběhových odboček, nelogičností (ano, i v bláznivé komedii by měla alespoň občas fungovat logika) a tak vůbec. Přijde mi, že tvůrci filmu přišli s nápadem, že by mohli natočit komedii z prostředí, které není tak obvyklé - tenisový kurt. Vymysleli dvě až tři základní vtipné scény a pak už jen stříleli od boku s nápady a psali si je do scénáře, jak jim padli pod ruku. Je to obrovská škoda, protože tato komedie mohla být super oddychovka. Takže dávám slabé tři hvězdy, ale bez S. W. Scotta by to byly stěží dvě. P.S.: Jestli chcete shlédnout výbornou novou komedii se S.W.Scottem, zvolte raději o třídu zábavnější Role Models. ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Další variace na Stilfera tentokrát v podaní úchylnýho tenisovýho trenéra. Komedie, která stojí a padá s kadencí ulítlostí Seana Williama Scotta. Těch opravdu vtipných scén bohužel není moc, nebo příiš nefungují. Ze všeho nejvíc mě ale dostaly scény, kdy Sean William Scott pobíhá po kurtu jen v suspenzoru, nebo na sebe vyždíme měsíce nepraný slipy, nebo co to bylo. V určitých momentech překonává si svoje památný scény Stiflera z Prciček. ()

nonick1 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipná "komedie", plná fekálního humoru (jak už to u podobných rádobyvtipných amerických opusů bývá zvykem). Trapnost přechází místy do nechutností, přičemž v závěru se tvůrci doslova utrhli ze řetězu a servírují divákům scény jako vystřižené z kategorie gay soft porno (pokud tedy nějaká taková existuje). Nebýt slušného vizuálu, byl by to čistokrevný odpad. Takhle to je pouze odpad. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott ve svý snad nejbrutálnější a nejdementnější roli, co sem měl tu čest vidět. Tentokrát sere na tenisový hříště, zvrací na studentský výsledky, každou chvilku se svlíká a pobíhá tam v nějakej speciálních spodkách nebo suspenzoru kde má holou prdel a přitom ještě stačí koučovat tenisovej tým, fakt sem ho v prasáčtější roli ještě neviděl a to má Seann docela těžkou konkurenci vedle Stifmeistra atd., ale tohle je těžkej kalibr i na něj. Tahle komedie je jen pro ty nejotrlejší a pro ty kterejm stupidní a fekální fóry přijdou tak strašně ubohý, až sou vlastně děsně vtipný. Balls out 3+ ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama