Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Chytré, vtipné, lehce odlehčené konverzační dílko ze života na motivy divadelní hry Neila Simona s mistrně napsanými a následně i zahranými dialogy. Mezi ústřední dvojicí Robert Redford - Jane Fonda to patřičně jiskří a zejména Redford svými sarkastickými prupovídkami přesvědčuje, že i tato humorná poloha mu není rozhodně cizí. Ve vedlejších rolích excelují Mildred Natwick a Charles Boyer. Musel bych zapátrat hluboko v paměti, kdy naposledy jsem se takhle u snímku bavil a příjemně si ho užíval......p.s.1 Paule, pojďme udělat něco vzrušujícího a bláznivého ......vrátím se dřív z práce a navzájem se potapetujeme :o) p.s.2 Tak jsem o tom dost přemýšlel.... Je nesmysl, abych takhle odcházel. Je pouze jedno řešení........půjdeš ty :o) .....Já jsem o tom přemýšlet nemusel, pro mě je pouze jediná možnost......5*! ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Charles Boyer otevírá rádoby dveře a praví: Vítejte v restauraci pro gurmány! . Samozřejmě každý si pod pojmem gurmánství představí něco jiného, jenže v tomto pajzlu je narváno k prasknutí, zahulíno až kdo ví kam, místo krevet se tady podávají...raději nechtějte vědět co a navíc po desáté hodině tu paní domácí předvádí bříšní tanec, kterým se snaží zákazníky vzrušit. A zatímco tchýni Ethel a jejímu zeťákovi (dokonalý Robert Redford) padají úsměvy směrem ke středu země, novomanželka Corie vstupující jako poslední do místnosti se začne neskutečně zubit. Co na tom, že jim jejich nový byt velikosti koše na prádlo přivádí jenom starosti. Co na tom, že jim tam fučí studený vítr, netopí topení a navíc každý kdo je chce navštívit, musí si přibalit do batohu kardiostimulátor ( to víte, páté patro udělá své..). Prostě tutý ženský v podání neskutečně brilantní Jane Fondové už nemůže tenhle den nic překvapit. Hlavně, že podávají v této putice pořádný lomcováky na zlepšení nálady. A právě tou svojí otevřeností a dívání se na svět z té lepší stránky, má pro mě její postava povzbuzující účinky. Ona všechno bere, tak jak to leží- běží a pokud se přeci jen něco najde, ona si z toho vždycky vybásní pozitivum. Ano, v závěru i ona začne ztrácet nervy, ale i přesto je to pořád ta bohémka. Bosé nohy v parku jsou...vlastně nejsou tou typicku americkou komedií. Je v ní něco víc. Ty vybroušené dialogy a skvostní herci převyšují ostatní komedie té doby o půl hlavy. Hlavně tou svou vtíravostí a vtipností si vás určitě stejně jako mě tento film získá. Nemluvě o písni, kterou si bude Fondová pobrukovat, když bude na šrot.... 90% ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Vtipná komedie, která nezapře svůj divadelní původ, díky němuž disponuje špičkovými dialogy, a která je kvalitně obsazena populární dvojicí Robert Redford a Jane Fondová. Oba si své role užívají a ve vedlejších rolích jim zdatně sekunduje tým pomocníků. Veselohra o mladém nezralém manželství, které čelí prvním skutečným problémům při zařizování svého prvního obydlí. Řada kvalitních gagů a klasických hlášek. Celkový dojem: 80 %. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Trable s prvním bydlením a prvním manželstvím v perfektní konverzačce Redforda s Fondovou. Zábavná, svižná, chytrá, ani na okamžik nenudící komedie, kde to v břitkých dialozích skvěle jiskří, hlášky a sarkasmus mají slušnou kadenci a přitom je to stále milé, místy až roztomilé. Co do humoru přitom ústřední dvojici zdatně sekunduje skvělá Mildred Natwick jako matka a Charles Boyer jako svérázný soused. Další důkaz, že dobře napsaný scénář nepotřebuje rekvizit než čtyři stěny a telefon, aby publiku nabídl skvělý zážitek. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Komedie postavena hlavne na vynikajicich a velice vtipnych dialozich. Opravdu krasny humor. Nadprumerne jsou i herecke vykony vsech zucastnenych. Redford byl fakt stramak, Fonda a jeji krasne nohy, energii nabity Boyer a sympaticka Natwick, velice dobre rozebrane role v teto, az situacni komedii. Opravar telefonu byl take vtipny, navsteva albanske restaurace je nezapomenutelna, bydleni az absurdni, neopakovatelna atmosfera sedesatych let... vse vyborne a na plny pocet. Myslim vsak, ze zaver filmu se vymkl z rukou scenaristy, na me pusobi az dementne a cely film tim u me bohuzel klesl alespon o 15%, skoda. I tak nadprumerna vec. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Mildred Natwick (Ethel Banksová) a Herb Edelman (Harry Pepper) se objevili ve stejných rolích i v divadelní verzi Bosých nohou v parku (v letech 1963-67). (D3VIL)
  • Když Corie (Jane Fonda) dává zmuchlané noviny do ledničky, láhev, kterou tam dala dříve, je pryč. (anezzik)

Reklama

Reklama